Vin Sărbătorile! Cât câştigă Ştefan Bănică jr. din concertele de Crăciun?

Starul pop a anunţat că va susţine şi în acest an celebrele concerte din luna decembrie. E al 14-lea an consecutiv când va cânta la Sala Palatului, acest show devenind cel mai longeviv şi cel mai profitabil din România.
Ştefan Bănică susţine şi anul acesta, pe 11 şi 12 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucureşti, concertele de Crăciun. Pentru al 14-lea an consecutiv, artistul realizează această producţie muzicală care s-a transformat în cea mai longevivă din România. Din 2002 până în prezent, vedeta a susţinut aproape 60 de concerte de Crăciun, însumând un număr record de spectatori, conform Mediafax.

Ştefan Bănică jr. este cel mai bogat cântăreţ din România, de curând, averea sa fiind luată la puricat de către ANAF.
În cei 13 ani de când realizează seria de concerte de Crăciun, artistul a vândut bilete în valoare aproximativă de 5 milioane de euro. De aici trebuie scăzute cheltuielile cu realizarea show-urilor, chiria sălii, salariile celorlalţi muzicieni şi artişti invitaţi, dar, cu toate acestea, îi rămâne o sumă frumuşică profit. La aceşti bani se adaugă şi veniturile câştigate din contractele pentru emisiunile de televiziune. Bănică a primit 200.000 de euro de la Antena 1 pentru doi ani ca jurat la X Factor.
Şi să nu uităm că vreme de opt ediţii a fost prezentatorul show-ului ”Dansez pentru tine”, difuzat de Pro TV, unde pentru fiecare sezon primea câte 25.000 de euro.
26 Octombrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod