VIDEO Ela Craciun lanseaza cea mai onesta campanie: 'Iubeste-te'

In luna in care traditia ne invata sa ne declaram iubirea in cuplu, Ela Craciun, prezentatoarea emisiunii „Numai de bine” de la Antena 3, ne indeamna sa intoarcem notiunea de iubire catre noi insene, femeile, sa invatam sa ne declaram noua insene iubire.

„Iubeste-te”, cea mai onesta campanie din online-ul romanesc, se lanseaza astazi pe blogul ElaCraciun.ro.  Campania pleaca de la un concept simplu: naturaletea. In contextul in care multe tinere aleg sa traiasca intr-o realitate alterata si apeleaza la o „cosmetizare” excesiva in goana dupa o imagine pefecta, Ela Craciun propune o intoarcere la firescul din noi, pe care trebuie sa il iubim si sa il valorizam ca atare, din interior catre exterior.
 
Camapania „Iubeste-te” se bucura de sprijinul mai multor persoane publice din Romania care au venit sa sustina demersul Elei Craciun: “In luna iubirii, ne amintim ca lucrul cel mai important este ca prima data, sa ne indragostim de noi insene.

Asa cum suntem!”  
 
Crina Semciuc, Giulia, Adela Popescu sau Ana Morodan sunt doar cateva dintre persoanele publice care au acceptat sa vina in fata camerei de filmat la prima ora a diminetii si sa zambeasca increzatoare, fara sa poatte niciun fel de produs cosmetic.
 
“Inainte de a ne putea indragosti de cineva, ce ar fi sa ne indragostim de noi insene? Autentic, onest, asumat si firesc. Pentru ca noi insene suntem cele cu care ne petrecem cel mai mult timp. Si ar fi pacat sa nu fie un timp de calitate”, a declarat Ela Craciun.

Pe durata campaniei ce se desfasoara pe blogul personal, dar si pe retelele de socializare ale Elei Craciun, dorinta prezentatoarei Antenei 3 este sa arate tocmai faptul ca micile imperfectiuni sunt cele ce ne definesc individualitatea si ne fac unici.

19 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod