Vedete România: Top 7 taţi care arată sexy. Vezi de ce?

12 Martie 2012
Dacă pe o femeie un copil o împlineşte din punct de vedere emoţional, pentru un bărbat venirea pe lume a unui copil al lui reprezintă, probabil, cea mai puternică dovadă de bărbăţie pe care o poat da. Sunt tată, sunt bărbat! Mulţi sunt cei care gândesc aşa pentru că din acel moment ei trebuie să demonstreze zi de zi, minut de minut că sunt responsabili şi capabil să ţină piept statutului de cap de familie.

Avem câteva exemple de taţi sexy din showbizz-ul actual care, însă, au şi alte motive pentru care să se poate considera sexy.
1 din 8

1. Răzvan Fodor, tată de fată

Considerat unul dintre cei mai sexy bărbaţi din România, de-a lungul carierei Răzvan Fodor a cucerit o sumedenie de femei prin aerul misterios pe care l-a adoptat întotdeauna. Privirea calculată şi discursul atent urmărit nu l-au transformat într-un personaj penibil, din contră, i-au mărit cota. În mai 2011, vedeta Pro TV a devenit tătic de fetiţă, iar faptul că nu a încercat să-şi stăpânească emoţiile şi să pozeze în tatăl atotştiutor i-a conferit o notă de sexualitate care îl plasează direct pe primul loc.

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • AlyonaPetrov pe 13 Mar 2012, 10:33
  Căsătoria lui Mădălin Ionescu

  E cumva homosexual?

  0
  0

 • Elena pe 12 Mar 2012, 15:25
  Andi Moisescu este cel mai SEXI....

  ....De ce l-ati uitat, intrucat este cel mai iubitor, fidel, altruist, jovial, implicat in cuib - tatic posibil ! Deci, este sexi prin atitudinea fata de familie ! La fe;l si Andrei Zaharescu s.a.

  6
  0

 • TeBULESCU pe 12 Mar 2012, 02:48
  Chiar ca pe genuchi

  " După ce a anunţat că are o relaţie cu Cristian Şişcanu, vedeta Kanal D " s-a insurat cu vreun barbat Medelin ? :)) Luarai FOC. Verifica si tu articolele inainte de a le pune pe site.

  4
  3

 • TeBULESCU pe 12 Mar 2012, 02:45
  L-ai scris pa genuchi ?

  Unce ai scris mah articolu' asta ? Pe coate, ori pe genuchi ? Petre Roman are doua fete, mai e una Catinca in cazu' in care nu stiai.

  2
  3

 • No_Name pe 12 Mar 2012, 01:14
  jesus

  petre roman=sexy grandpa

  5
  0

 • aniia pe 11 Mar 2012, 23:12
  -------

  sexy? petre roman? WTF?!

  5
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod