Vedete România: Top 6 efecte extreme ale operaţiilor estetice

Silicon, acid hialuronic, botox... Toate sunt "produse" care pot face minuni asupra imaginii unei femei. Există  şi cazuri când acestea devin adevăraţi duşmani ai reprezentantelor sexului frumos, rezultatele fiind de-a dreptul îngrozitoare. Disperate să ajungă la perfecţiune, multe dintre vedetele de la noi au apelat de mai multe ori la ajutorul medicului estetician, numai că nu de fiecare dată rezultatul a fost cel dorit.
1 din 7

Gina Pistol şi-a distrus buzele după prima intervenţie

În 2008, Gina Pistol şi-a făcut o mărire de buze la o clinică din Bacău. Se pare însă că substanţa folosită nu a fost de cea mai bună calitate, pentru că în câteva luni a descoperit că i s-a format un chist, care trebuia operat imediat. Perioada ce a urmat intervenţiei chirurgicale de extragere a fost un adevărat coşmar pentru fostul iepuraş Playboy. Câteva zile a fost obligată să se hrănească cu paiul şi nu a putut vorbi din cauza firelor. Aceasta nu este singura experienţă traumatizantă prin care a trecut blondina. Şi nasul vedetei a avut de suferit după o intervenţie chirurgicală nereuşită, efectuată acum 10 ani. Practic, nasul ei era "prăbuşit" şi nările erau astupate în proporţie de 80%. Cea care a reparat-o a fost medicul Adina Alberts: "Ceea ce avea Gina se numeşte nas prăbuşit. El era estetic, arată bine şi nu şi-ar fi închipuit nimeni că Gina avea astfel de probleme, dar nu îl putea folosi. Am luat un pic de cartilaj din spatele urechii şi i-am pus această faşie mică undeva între aripile de cartilaj ale nasului ca un fel de umeraş, ca să-i ţină deschise cele doua nari şi Gina să poată respira".
2 Martie 2011
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • deea pe 5 Mar 2012, 06:57
    ..........

    Eu sincer nu am nimic de comentat .... Cred ca orice femeie ar avea un defect ar incerca totusi sa il ascunda.... Pana la urma daca vrei si iti permiti sa faci treba asta , dc nu ?

    0
    1

  • ioana pe 22 Feb 2012, 22:18
    rusine

    SUNT NISTE NESIMTITE IROSESC BANI PE [.?.?.]PE CE PE NIMICURI IN LOC SA FACA CEVA BUN CU IEI,IAR DUPA SUNT NU MAI BUNE DE SCRIS DESPRE ELE IN REVISTE,...etc...,!!! IN LOC SA II DONEZE UNEI FAMILII NEVOIASE DAR NU ELE SE GANDESC DOAR LA ELE INSUSI NICI MACAR NU LE PASA UNA DE CEALALTA...!!!CATA RUSINE CE NESIMTITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2
    0

  • NADIA pe 22 Feb 2012, 22:09
    nesimtite

    ele nu au ce sa faca cu bani si mai bine ii strica pe prostii in loc sa doneze unei famili etc...

    2
    0

  • july pe 29 Sep 2011, 21:42
    pai da

    pai cu banii aia puteau sa ajute copii sarmani sau alti oameni dar nu curvele astea numai la ele se gandesc

    2
    1

  • MARY pe 4 Mar 2011, 18:54
    DEZAMAGITE

    ASA LE TREBUIE !! AU BANII PREA MULTI, SI NU STIU CUM SA SE DESFIGUREZE MAI MULT IN SPERANTA CA VOR ARATA MAI BINE !!! --- NUMAI BINE NU ARATA !!!!! STITI PROVERBUL ROMANESC ?? -CINE CE CAUTA, AIA GASESTE !! DUMNEZEU LE-A DAT PE TOATE FRUMOASE, DACA CAUTA IMBUNATATIRI, LE AU !

    2
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod