Vedete România: Top 5 danturi inestetice

Majoritatea vedetelor au o dantură impecabilă. Cu toate acestea, sunt câteva care par să refuze cu încăpăţânare să-şi rezolve problemele dentare, iar altele încearcă, dar rezultatele sunt departe de a fi pozitive. Iată cinci vedete de la noi care au probleme cu dinţii:
1 din 6

Dan Diaconescu

Cu toate că este cel mai bogat jurnalist din România, cu o avere de 33 de milioane de euro, Dan Diaconescu nu se îndură să investească ceva bani în dantura sa. Sau poate teama de dentist este vinovată? Realizatorul TV preferă să-şi păstreze dantura urâtă, chiar dacă este privit de zeci de mii de români aproape în fiecare seară.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ina pe 20 Mai 2011, 14:15
    dantura

    Cred ca locul Andreei Mantea in acest top ar putea fi ocupat cu succes de Clara Rotescu (,) care nici ea nu are o dantura tocmai perfecta.

    0
    1

  • mmm pe 2 Mai 2011, 23:48
    MANTEA ESTE FRUMOASA

    Asha si Letita Casta are un dintisor "rebel" iar prima cerinta dupa ce a fost descoperita a fost sa isi rezolve aceasta problema.Nu dupa mult timp s-au razgandit si si-au dat seama ca face parte din farmecul ei personal-drpet urmare il are la fel si acum...Care-i problema voastra?DC trebuie sa fie toate niste barbie perfecte?

    6
    1

  • ioana pe 2 Mai 2011, 15:28
    :l

    Frumusetea e mereu subiectiva..se stie, iar ca sa ai un fizic frumos nu tre arati perfect..ma refer la Andreea Mantea care mie mi se pare frumoasa chiar daca nu are dantura perfecta...

    4
    1

  • simona pe 2 Mai 2011, 15:09
    ei

    nu cred ca nu se indura de bani , sunt convinsa ca ii e frica.pacat , ca se vede f urat!

    0
    2

  • ratiu monica pe 2 Mai 2011, 13:02
    dantura

    daca el nu si-o face mai bine mi-ar plati mie sa mi-o facca eu nu am bani si ma dor groaznic! pupici

    2
    1

  • elena pe 2 Mai 2011, 11:52
    presedinte

    Am inteles ca Domnul Diaconescu aspira la functia suprema in stat....in cazul asta ar trebui sa viziteze un cabinet stomatologic....facem cheta daca nu are resurse financiare.

    3
    0

  • NICO pe 2 Mai 2011, 11:13
    ma bucur

    ca ati abordat acest subiect. exista oameni care au posibilitati materiale si nu se ingrijesc de acest aspect, nu mai vorbim de asa zisele vedete care investesc bani in operatii estetice, solarizari , masaje corporale etc, dar parca dantura nici nu ar fi a lor.

    3
    1

  • creatza23 pe 1 Mai 2011, 23:04
    ha:)

    cand a fost un subiect cu cele mai frumoase romance si am comentat despre dantura andreei mantea,au fost destui care m au apostrofat.acum a venit replica..si ma bucur:X

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod