Vedete România: 5 divorţuri la care nu te aşteptai

Există oameni care-ţi dau impresia că sunt făcuţi ca să rămână împreună pentru totdeauna. Există cupluri despre care nu ai putea gândi niciodată că ar putea divorţa. Toate aceste cazuri, însă, pot fi sortite eşecului din varii motive şi pot uimi pe toată lumea. Anul acesta au fost câteva cazuri în care partenerii au hotărât, spre uimirea tuturor, să sfârşească în faţa judecătorului şi să pună capăt unei căsnicii care s-a întâmplat, în toate cazurile, din iubire.
1 din 6

Catrinel Menghia i-a spus Adio! italianului ei

Este una dintre cele mai frumoase românce şi un manechin de succes în Italia. Până mai ieri era şi o soţie fericită care spunea că soţul ei, Massimo Brambati, este cel mai bun amant de pe pâmânt. În ciuda diferenţie de vârstă, de 19 ani, Catrinel şi fostul fotbalist italian s-au căsătorit 2005, anul în care frumoasa a împlinit 20 de ani. Iată că acum, Catrinel Menghia a decis să se separare de Brambati, în principal, din cauza geloziei lui. Cei doi s-au despărţit în urmă cu şase luni, când Catrinel a decis să-şi părăsească soţul şi să se mute din apartamentul de 1,5 milioane de euro pe care îl aveau impreuna în Milano, primit ca dar de nuntă de la tatăl fostului fotbalist.

Potrivit cancan.ro, despărţirea de Catrinel a fost recunoscută şi de Massimo Brambati. Într-o discuţie purtată pe un site de socializare cu o altă româncă, acesta susţine că a fost părăsit de manechin şi o invita pe partenera de dialog să îi facă o vizită. "M-a părăsit. Ne-am despărţit acum şase luni. Vrei să vii la mine la Milano? Prefer să nu vorbesc despre astfel de lucruri personale aici. Când vii la Milano?", sunt cuvintele lui Brambati, prin care confirma separarea de Menghia.
19 Noiembrie 2011
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maya pe 21 Nov 2011, 18:23
    complement

    va dau o parere impakativa ca va statea foarte bine impreuna faceati un cuplu de nota 10 parerea mea si oana este foarte sexy fa asa ca numai vb uitet la uh si pe urma la altii....

    0
    4

  • ionelala pe 19 Nov 2011, 13:43
    ... ???

    Unde-i Oana Zavoranu sexy? ca eu nu vad nimic sexy la ea!

    8
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod