Vedete România: 5 burlaci "în lacrimi"

S-au certat, au divorţat, s-au jignit şi şi-au spălat rufele în public, dar cu toate astea nu au rezistat să nu declare cu emoţie iubirea pentru fostele partenere sau aprecierea pentru acestea. Este vorba despre câţiva burlaci, proaspăt divorţaţi, care mai apar din când în când cu ochii în lacrimi, ridicându-şi în slavi fostele partenere. Iată câţiva dintre ei:
1 din 6

Liviu Vârciu

Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu se joacă de-a şoarecele şi pisica chiar din momentul în care au divorţat. Dar cu toate că s-au despărţit, nu se pot abţine să nu mai verse câte o lacrimă unul pentru celălalt, mai ales când sunt în direct la TV. Liviu pare cel mai afectat şi ba aruncă cu noroi în fosta soţie, ba plânge după ea în direct.

"Adelina e exact aşa cum ai vrea să te laşi de fumat. Ştii că îţi face rău, dar tot mai tragi un fum. Eu am iubit-o foarte mult pe femeia asta. Eu nu am înşelat-o pe Adelina Pestriţu. Dacă Adelina mă prindea pe mine înselând-o, erau imprimate pozele alea pe un tricou. Eu nu am avut femeie în casă cât am fost cu ea. Eu am fost lângă ea când am aflat de sarcină, dar ea m-a dat afară cu mare scandal. Am plecat ca ultimul prost din spital fără să ştiu dacă este sau nu însărcinată. Ziua era în spital, noaptea era în club", a declarat Liviu Vârciu la Cancan TV.
12 Noiembrie 2011
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • john pe 16 Nov 2011, 23:13
    pt voi

    niste idioti...mare lucru...nush ce a vazut la ea

    1
    0

  • ALINA pe 12 Nov 2011, 19:03
    liviu varciu

    Zilele trecute am vazut un articol despre liviu varciu in care scria ca a slabit cu un produs numit Ecofit. Liviu este tare dragutz !

    3
    1

  • ella pe 12 Nov 2011, 09:28
    iar...

    Pseudovedete...

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod