Vedete România: 5 bărbaţi care au făcut copii cu amanta

Sunt bogaţi, sunt celebri şi au amante. Până aici nimic nou. Atunci când ajung la o vârstă şi la un anumit statut, bărbaţilor le arde să-şi tragă şi o amantă, pentru că, nu-i aşa, dacă se respectă trebuie să se simtă cuceritori şi la o vârstă mai înaintată. Dar atunci când apare şi un copil, cum e?

Astăzi vom aduce în discuţie o serie de personaje importante din peisajul românesc actual, personaje cu poveşti de dragoste cu final neaşteptat...
1 din 6

Adrian Enache are un băieţel cu Iuliana Marciuc

O poveste de dragoste de peste 14 ani în care personaje principale sunt Adrian Enache şi Iuliana Marciuc. Chiar dacă în toată această perioadă, cei doi au fost căsătoriţi cu alte persoane, dragostea lor a rezistat în timp, ajungând chiar să se concretizeze şi cu un copil. Pe 28 octombrie 2005, Iuliana Marciuc l-a născut pe David Mihnea, rodul relaţiei extraconjugale pe care a avut-o cu artistul, Adrian Enache.
13 Aprilie 2011
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • carmen pe 14 Apr 2011, 19:32
    de ce?

    de ce ne intereseaza asa de mult viata oamenilor? cred ca ar trebui sa ne intereseze viata noastra si doar atat.fiecare face ce considera ca e mai bine pentru el.cine suntem noi sa ne permitem sa-i judecam pe altii?

    1
    2

  • florin pe 13 Apr 2011, 18:04
    5 barbati.....

    Sa va fie rusine cu astfel de articole, manjiti si terfeliti demnitatea si moralitatea romanilor, ne mai intrebam de ce ne critica si ne repudiaza toate lumea din tarile unde calatorim. Rusineeeeee...!

    3
    0

  • oana lia pe 13 Apr 2011, 15:41
    Popoviciu

    Dorothy... comic; nume de scena?da! merita sa-ti lasi nevasata. Dragi barbati, fara rautate, uitati-va in buletinele voastre la data de nastere; aceste "iubiri' se uita IN BUZUNARELE DV.- din pacate pentru"victime"

    2
    0

  • oana lia pe 13 Apr 2011, 15:35
    batbatii

    e. bine..., andropauza bat-o vina; bravo lor , femei destepte; se aranjeaza pe viata, atat ele cat si copii rezultati din aceste relatii; sunt naivi daca EI cred ca ELE, au facut tot ce au facut din DRAGOSTE!

    2
    1

  • aida pe 13 Apr 2011, 02:50
    si inca ceva

    copii acestia ar creste mai fericiti fara atitea minciuni.....14 ani amanta ....cam ce inseamna asta! 14 ani de MINCIUNA.

    12
    1

  • aida pe 13 Apr 2011, 02:48
    ce se intimpla?????????

    ar fi bine sa nu mai faceti atita publicitate acestor fapte.sint lucruri urite ,pline de minciuni ,lacrimi si excrocherii.ar trebui sa incepeti sa educati publicul ca de mii de ani umanitatea nu mai este la nivelul animalelor.sau voi chiar credeti ca acolo in acele povesti traiesc oameni fericiti.acolo sint suflete nevinovate care platesc pentru ca nu stiu sa fie perverse!!!!!!!!!!!!!daca continuati in felul acesta se va transforma Romania intr/o tara de maimute care traiesc intr/o jungla cu blocuri ....

    14
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod