Vedete: Isteria gemenilor la Hollywood

Numărul vedetelor de la Hollywood care dau naştere la gemeni creşte pe zi ce trece. Cel mai recent caz este cel ai cântăreţei Mariah Carey care, la sfărştul lunii aprilie, a adus pe lume un băieţel şi o fetiţă. Care este motivul "epidemiei" de sarcini gemelare în rândul celebrităţilor? O posibilă explicaţie ar fi faptul că din ce în ce mai multe vedete nu mai procreează pe cale naturală şi aleg fertilizarea in vitro.
Specialiştii susţin că sarcina gemelară este mai frecventă la mămicile care apelează la fertilizarea in vitro şi asta pentru că medicii implantează uneori mai mulţi embrioni. Implantarea unui număr mai mare de embrioni creşte rata de succes a procedurii dar, în acelaşi timp, şi pe cea a unei sarcini multiple.
1 din 8

Jennifer Lopez şi Marc Anthony


Deşi cei doi au ales să divorţeze, cei doi copii născuţi în februarie 2008 îi vor ţine uniţi pe viaţă pe Jennifer şi Marc. Gemenii, care s-au născut într-un spital din Long Island, NewYork, sunt primii copii ai cantăreţei, care s-a confruntat cu probleme de fertilitate înainte de a se căsători cu Marc. Cantăreţul de salsa Marc Anthony mai are o fată şi doi băieţi din relaţiile sale anterioare.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • justme pe 21 Iul 2011, 15:13
    hehe

    Majoritatea gemenilor s-au nascut in 2008! Ce fain:)

    1
    0

  • nadya_dark pe 19 Iul 2011, 15:28
    stiti ce e minunat?

    cei de la holywood si in special familiile bogate pot avea 2-5-10 copii ,nu au dureri de cap prea mari in cresterea lor,acestia stand cu persoane autorizate sa-i supravegheze non-stop.O fi bine ,o fi rau , nu ma pot pronunta

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod