Vedete care stau bine in... picioare

Pe langa cele patru castigatoare, in acelasi sondaj au mai fost amintite vedete precum Kelly Brook, Jessica Simpson sau Christina Aguilera. Asadar, acum ca am vazut care este parerea barbatilor, sa trecem la punctul numarul doi:

Top 4 al celor mai frumoase picioare de vedeta, in opinia femeilor

Premianta este Victoria Beckham pe care o ajuta foarte mult, fizic vorbind, statutul de sotie a fotbalistului David Beckham. Ea le impresioneaza pe femei cu silueta ei filiforma. Fosta Posh Spice este genul de femeie care probabil ca nu a auzit de curele de slabire.

Proaspat casatorita Gisele Bundchen ocupa locul al doilea in acest top. Poate ca pentru ea este cel mai usor sa-si afiseze picioarele la care viseaza cele mai multe dintre femei, datorita meseriei. Top-modelul este apreciat pentru modul in care defileaza pe catwalk si pentru atitudinea pe care o are, in general.

Bronzul la aceasta categorie ii revine actritei Keira Knightley. Trebuie sa spun ca probabil Knightley este cea mai castigata vedeta prezenta in aceste topuri. In afara faptului ca ajunge la... inimile barbatilor prin prestatiile din filmele in care joaca, actrita a reusit sa se faca apreciata si in randul femeilor. Acestea au pozitionat-o in acest top datorita faptului ca este foarte slaba.

Mostenitoarea averii Hilton nu a prins decat locul 4. Bineinteles ca este vorba despre nimeni alta decat Paris Hilton, care nu putea sa nu fie bagata in seama intr-un astfel de top. Este apreciata de femei pentru faptul ca este slaba si pentru pielea sa fina.

Acum ca ai materia prima, ai parerea barbatilor, dar si pe cea a femeilor, te invit sa ne spui ce crezi tu despre aceste topuri.
11 Iunie 2009
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adrian pe 24 Dec 2009, 19:35
    Aparat de tratat durerea si carceii

    Vand aparate de tratat durerea si carceii de la maini si picioare. Previne aparitia varicelor. Alimentare din baterie de 9 Volti. Ofer instructiuni de folosire, garantie si post garantie. Tara de origine Australia. Vindecare garantata in 90 de zile de tratament. Email: mustang_electronic@yahoo.com sau tel: 0727603890.

    0
    0

  • Oana pe 12 Iun 2009, 12:36
    Informatii eronate

    "Fosta Posh Spice este genul de femeie care probabil ca nu a auzit de curele de slabire." Poftim???!!!! Voi nu stiti ca zilnic inghite doar 900kcal ca sa ramana atat de slaba?Si ca fiecare prietena noua pe care si-o face devine subit mult mai slaba din cauza influentei ei?ex. Katie Holmes, Kate Bekinsale s.a. Documentati-va inainte de a scrie...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod