Vedeta anului 2014. Kim Kardashian, 24 imagini care au făcut senzaţie

La 34 de ani este una dintre cele mai mediatizate şi bogate vedete de televiziune. Este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ajungând la milioane de dolari anual. Apariţiile la televiziune, lansarea unor linii vestimentare, parfumuri, bijuterii, creme de bronzat i-au adus vedetei o brunetei o avere fabuloasă.

Vedeta s-a căsătorit în luna mai cu rapperul Kanye West, după o logodnă care a început în octombrie 2013. Considerată drept nunta anului 2014, fastuoasa ceremonie a avut loc pe 24 mai, în Italia, la Florența. O mulțime de membri ai familiei și prieteni ai acestora au participat la evenimentul petrecut într-un cadru special: Forte di Belvedere, o cetate care datează din secolul al XVI-lea, situată pe un deal din apropierea râului Arno. Peisajul toscan și zidurile cetății au format cel mai potrivit cadru pentru sărbătorirea căsătoriei lui Kim Kardashian cu Kanye West.

Însă nunta nu a fost singurul moment din acest an care a scos-o pe Kim Kardashian în faţă.

Vedeta a şocat prin pictoriale, selfie-uri şi apariţii provocatoare, care i-au asigurat locul printre cele mai sexy femei din lume.

După o lungă prietenie care a durat ani, Kim şi Kanye au recunoscut că se iubesc, devenind astfel unul dintre cele mai vânate cupluri în presă. Kim Kardashian au o relaţie de la începutul lui 2012 şi din 15 iunie 2013 cei doi sunt părinţi. Kim a născut la Cedars-Sinai Medical Center, un spital care a fost ales de mai multe vedete precum Britney Spears, Victoria Beckham şi Jessica Simpson.

Frumoasa brunetă a adus pe lume o fetiţă.

Povestea de dragoste dintre Kim şi Kanye pare cu mult înainte ca cei doi să-şi recunoască relaţia, când Kim avea o relaţie cu Kris Humphries. Cântăreţul şi-a declarat sentimentele pentru Kim într-una dintre piesele sale. În "Theraflu", rapperul spune: "Recunosc că m-am îndrăgostit de Kim... Cam în acelaşi timp în care ea s-a îndrăgostit de el.... Nu-i nimic fetiţo, fă ceea ce trebuie să faci.... Din fericire, nu i-am cerut lui Jay să îl dea afară din echipă" (West se referă la bunul său prieten prezentatorul TV Jay Leno, care deţine The New Jersey Nets, echipa în care joacă Kris Humphries, fostul soţ al vedetei). 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod