Vacante de vedete

In cele mai multe cazuri, vara inseamna concediu, mare, uneori, si munte. Fiecare dintre noi asteapta cu sufletul la gura aceasta perioada de relaxare.
In cele mai multe cazuri, vara inseamna concediu, mare, uneori, si munte. Fiecare dintre noi asteapta cu sufletul la gura aceasta perioada de relaxare. La fel fac si vedetele, care, dupa un sezon incarcat de activitati, incearca sa includa in programul aglomerat si un concediu bine meritat. Iata unde au ales vedetele autohtone sa plece in aceasta vara.

Gabriela Cristea - prezentator "Nora pentru mama", Kanal D


"Cred ca aceasta este cea mai asteptata vacanta din viata mea. E prima dupa o lunga perioada. Prima destinatia este Franta, unde voi pleca saptamana viitoare pentru 15 zile, impreuna cu iubitul meu.

Vom petrece cateva zile la Paris, dupa care vom pleca la Lyon, iar apoi vom merge pe Coasta de Azur.

Din Franta vom pleca in Tunisia, in orasul Tunis. Daca Franta a fost destinatia aleasa de iubitul meu, Tunisia am ales-o eu, fiindca am mai fost o data acolo si ma fascineaza cultura si mediul. In plus, mi-am propus sa merg in desert si sa fac o plimbare pe camila."

Dana Razboiu - prezentator "D-Stiri", Kanal D


Malaezia este destinatia in care Dana Razboiu, impreuna cu sotul si fiul ei, isi va petrece cea mai mare parte din concediu. Dana isi doreste ca timp de trei saptamani – cat este plecata in vacanta - sa mearga atat in Malaezia peninsulara, cat si in Malaezia de est, pentru a vedea junglele fascinante.

In excursia ei, Dana vrea sa faca blue safari si, bineinteles, nu va neglija pasiunea ei: scuba diving-ul. Fiindca nu-i place sa stea in acelasi loc prea mult timp, Dana a hotarat ca excursia din Malaezia sa se continue cu un tur in Asia de Sud-Est, printre tarile vizate numarandu-se Thailanda, Indonezia, Myanmar si Singapore.

Cosmin Cernat - prezentator "Ziua de fotbal, Kanal D


Cosmin a ales si pentru acest an ca destinatie de vacanta America, unde a plecat impreuna cu sotia si fiica lui.

"America e destinatia mea de vacanta favorita. Mi-a placut foarte mult de fiecare data cand am fost, asa ca am ales sa merg si in acest an acolo, mai ales ca mergem in vizita la cumnata si nepotii mei".

 Cosmin Cernat s-a oprit mai intai in Republica Dominicana, unde a stat prima saptamana, apoi a plecat in Statele Unite, unde isi petrece restul vacantei.

Maria Coman - prezentator "Stiri", Antena 3


"Noi plecam anul asta in Franta. Provence si Coasta de Azur. Sunt o multime de lucruri de vazut acolo, sper sa fie suficiente 10 zile.

Imi doresc de ani de zile vacanta asta, asa ca sper sa se ridice la asteptarile mele."

Alex Ferariu - prezentator "Stiri", Antena 3


"Tocmai m-am intors de la Paris. Nu am ratat nici Disneyland-ul, unde am petrecut doua zile.

In ultimii ani, am ales, de regula, pentru concediu, destinatii din afara tarii. In felul acesta, am vazut o mare parte dintre cele mai importante orase ale Europei.

Monte Carlo si Parisul sunt insa locurile in care m-as muta oricand... Litoralul sau statiunile montane de la noi sunt o optiune pentru weekend doar".

Ovidiu Maior - prezentator

"Stiri", Antena 3


"Vacanta mea va fi una deosebita. Si va fi, cel mai probabil, una inedita. In principiu, se va desfasura in octombrie, cand este asteptat sa vina pe lume micutul sau micuta familiei Maior.

Asa ca schimb scutece, fierb biberoane si ma pregatesc cu cantece de leagan. Totusi, pe timp de vara, mai trec pe la mare si munte, sa mai schimb aerul de Bucuresti."

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anca pe 21 Iul 2008, 14:10
    portaventura

    frumoasa destinatie Raluca, chiar minunata...Portaventura este mai ok ca si disneyland-ul din Paris...cu grija mare la perioada cand mergeti pentru ca se cam sta la coada...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod