Vacante de vedete

St. Tropez, Hawaii, Italia sau Caraibe. Eva Longoria, Natalie Imbruglia, Rod Stewart sau Britney Spears. Destinatii de vis pentru vedete de top. Oricine viseaza sa aiba parte de o vacanta de neuitat, dar nu toti si-o permit. Cele mai fericite persoane din acest punct de vedere sunt vedetele care pot merge oriunde-si doresc.
St. Tropez, Hawaii, Italia sau Caraibe. Eva Longoria, Natalie Imbruglia, Rod Stewart sau Britney Spears. Destinatii de vis pentru vedete de top. Oricine viseaza sa aiba parte de o vacanta de neuitat, dar nu toti si-o permit. Cele mai fericite persoane din acest punct de vedere sunt vedetele care pot merge oriunde-si doresc.

Eva Longoria, spre exemplu, si-a luat sotul, pe Tony Parker, si a plecat la St. Tropez. Aceasta este numai una dintre locatiile in care s-au oprit in timpul turului european pe care l-au planuit pentru vara aceasta. Cei doi amorezi, impreuna cu un alt cuplu, planuiesc sa vada Italia, Austria si Parisul.

Cei prezenti pe plaja de la St Tropez au putut-o admira pe frumoasa protagonista din "Neveste disperate" in toata splendoarea ei. Aceasta si-a petrecut ziua pe un yacht luxos si a inotat in voie.

O alta vedeta dornica de relaxare este Natalie Imbruglia. Aceasta a uitat pentru cateva ore de filmarile pentru reality-show-ul "Celebrity Adrenaline Junkie", alegand scufundarile in Hawaii. Artista este indragostita de aceasta forma de relaxare si ori de cate ori are ocazia isi pune costumul si... se arunca in valuri.

Rod Stewart impreuna cu sotia sa, Penny Lancaster, si cu fiul lor de 2 ani au ales sa faca plaja in Italia. In timp ce Lancaster a optat pentru un costum de baie cu formele la... vedere, artistul a incercat sa fie cat mai acoperit. Oare varsta isi spune cuvantul?

In alta ordine de idei, aceasta escapada in Italia s-ar putea sa-i ajute sa-si indeplineasca o dorinta... arzatoare, aceea de a-i face un fratior sau surioara lui Alastair. "Se stie ca Penny s-a chinuit ceva vreme sa ramana insarcianta. Aceasta este o chestiune legata si de varsta, evident. Oricum sunt foarte multe lucruri de care depinde o sarcina, dar ei sunt decisi sa incerce in continuare. Isi doresc foarte mult sa faca un al doilea copil", a declarat un prieten al familiei, pentru Dailymail.co.uk.

Se pare ca s-au linistit apele in viata artistei Britney Spears. Dupa ce pe plan profesional lucrurile s-au aranjat, a rasarit soarele pentru Britney si din punct de vedere sentimental. Artista are o relatie de putin timp cu agentul ei, Jason Trawick, pe care l-a scos luna trecuta la plaja, in Caraibe. Cuplul de indragostiti a fost insotit la plaja de tatal artistei, Jamie, de fratele ei, Bryan, si de cei doi pusti, Sean Preston si Jayden James. Cei care i-au vazut impreuna au declarat ca se potrivesc si ca se vede ca se iubesc foarte tare. "Familia este aproape pe ea si este multumita de aceasta relatie. In sfarsit, a rasarit soarele pentru Britney", a declarat un apropiat al celor doi.

"Jason o face fericita pe Britney si, mai mult decat atat, se poarta foarte frumos cu baietii", a declarat aceeasi sursa.

Geri Halliwell a ales insula Sardinia si nu a facut-o singura, pentru ca acolo a mers cu proaspatul ei iubit, Henry Beckwith. Mai in varsta decat partenerul ei cu 9 ani, fosta Spice Girls nu a prididit in a-i arata alesului cat de mult il iubeste, imbratisandu-l si mangaindu-l neincetat. Atunci cand nu se asigura de buna dispozitie a lui Henry, Geri a citit sau, pur si simplu, s-a bucurat de soare si de mare.

Cameron Diaz, pe de alta parte, nu se poate lauda cu noroc in plan sentimental, dar o poate face cu o vacanta de... 10 stele. Ea a ales Hawaii-ul ca sa se relaxeze si ca sa-si puna ordine in ganduri, dupa proaspata despartire de modelul britanic, Paul Sculfor.

Pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, a uitat pentru putin timp de cai putere si kilometrii pe secunda si a dus-o pe iubita lui - Nicole Scherzinger - in Portofino, Italia. Aici, pe langa plimbarile romantice si saruturile sub clar de luna, cei doi s-au bucurat de adrenalina, pe ski-jeturi.

Iata ce fac vedetele de peste mari si tari in concediu. Tu cum iti petreci vacanta de vara anul acesta? Ai vreun plan?

15 Iunie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod