Un mesaj puternic: Alicia Keys a pozat dezbrăcată, cu semnul păcii pe burtica de gravidă

Alicia Keys este însărcinată în șase luni. Ea va aduce pe lume un băiețel


Vedeta americană a creat imaginea publicată sâmbătă pentru a exprima ideea că oamenii ar trebui să fie preocupaţi de lumea în care îşi vor naşte copiii şi că toţi oamenii ar trebui să încerce să o îmbunătăţească.

33de ani are Alicia Keys
Alicia Keys, care este căsătorită de patru ani cu muzicianul şi producătorul american Swizz Beatz, va naşte în decembrie cel de-al doilea copil al cuplului, care, potrivit unor surse citate de presa tabloidă, va fi un băieţel. Primul copil al cuplului este Egypt Daoud Ibarr Dean, un băieţel în vârstă de patru ani.

Alicia J. Augello-Cook, cunoscută sub numele de Alicia Keys, este actriţă şi cântăreaţă americană de R&B, soul şi neo-soul. Albumul ei de debut, "Songs In A Minor", lansat în 2001, a propulsat-o pe artista americană la statutul de star internaţional.

Cântăreața a vândut peste 35 de milioane de albume şi peste 30 milioane de single-uri şi a câştigat în repetate rânduri premii internaţionale de prestigiu - 14 Grammy, 10 Billboard Awards şi cinci American Music Awards, notează Mediafax. Cel mai recent album al ei, cel de-al cincilea din carieră, se intitulează "Girl on Fire" şi a fost lansat pe 22 noiembrie 2012.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod