Transformările Victoriei Beckham. De la Spice Girls, la designer de succes

Mamă a patru copii, cu un soţ devotat alături şi cu o carieră de succes, Victoria Beckham se poate lăuda că la vârsta de 38 de ani are totul. Victoria şi-a transformat pasiunea în meserie şi a devenit un nume important în lumea modei, demonstrându-le celor care o considerau doar o nevastă de fotbalist că are talent.

A fost blondă, brunetă, a fost tunsă bob, a purtat extensii de păr, şi-a mărit sânii cu implanturi cu silicon, apoi s-a răzgândit şi a renunţat la ele, Posh a lansat dintotdeauna tendinţele în modă. Însă indiferent de schimbările de look prin care a trecut, un lucru a rămas la fel: silueta. După 4 sarcini, fosta Spice Girl reuşeşte să se menţină zveltă, numărându-se printre vedetele cunoscute drept obsedate de kilograme şi diete minune.

Victoria Beckham a devenit vedetă în Marea Britanie datorită formaţiei Spice Girls, trupă de fete în plină vogă la mijlocul anilor '90, primind porecla de Posh Spice. După destrămarea trupei din 2001, Posh a urmat o carieră muzicală solo. Primul single, "Out of Your Mind", a ajuns pe locul al doilea în UK Singles Chart, fiind cea mai bună clasare a ei de până acum. Însă moda i-a adus mai mult succes Victoriei decât muzica, ţinutele care-i poartă numele fiind la mare căutare printre vedete.

Când Victoria a decis să renunţe la muzică şi să se orienteze spre marea ei pasiune, moda, mulţi au crezut că este vorba despre un simplu moft şi nu şi-au imaginat că Posh va ajunge un designer foarte apreciat. Din ce în ce mai multe celebrităţi au fost surprise purtând pe covorul roşu creaţii semnate de Victoria Beckham. Elegante, feminine şi sexy, rochiile create de soţia lui David Beckham sunt preferate de vedete precum Eva Longoria, Gwyneth Paltrow, Michelle Williams, Miranda Kerr sau Drew Barrymore. Despre cariera ca designer vestimentar, Posh declara ca notorietatea câştigată în timp cu trupa Spice Girls nu a ajutat-o să aibă mai mult succes în cariera de designer vestimentar. Ceea ce a contat a fost efortul despus şi motivaţia puternică de a reuşi.

Victoria Beckham s-a născut în 1974, pe 17 aprilie, la Harlow, districtul Essex din Anglia, fiind primul dintre cei trei copii ai lui Jacqueline Doreen şi Anthony William Adams. În copilărie a urmat cursuri de actorie la Jason Theatre School şi la Laine Arts Theatre College. În 1994 s-a alăturat formaţiei pop britanice Spice Girls, alături de care a cunoscut celebritatea.

Din 1997, Victoria are o relaţie cu fotbalistul David Beckham, după ce s-au cunoscut la un meci de fotbal pentru caritate. Cei doi şi-au anunţat logodna în 1998, căsătorindu-se pe 4 iulie 1999. Au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.

11 Aprilie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 11 Apr 2013, 09:46
    ma bucur pentru ea....

    Femeia asta se pare ca stie cum sa isi tina aproape barbatul ( si ce barbat! :D ), cum sa isi tina intreaga familie acolo unde trebuie. Cred ca se numara printre putinele vedete care au reusit sa depaseasca pragul de 10 ani intr-o casnicie. Chiar ma bucur pentru ea si sper sa fie alaturi de familie pana la capat.

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod