Transformarea incredibilă a unei actriţe: Ghici cine este acest bătrânel!

O actriţă celebră, cunoscută pentru look-ul ei androgin, e de nerecunoscut în cel mai recent rol pe care îl interpretează.

Renumită pentru versatilitatea ei, ajutată şi de fizicul androgin, este una dintre cele mai interesante actriţe. Însă cel mai recent rol, într-un remake al unui horror italian, "Suspiria", va fi cu siguranţă unul remarcabil: la 57 de ani, ea s-a transformat într-un bătrân pe platoul de filmare din Berlin, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Cu părul vopsit alb şi cu un machiaj dus la perfecţie, vedeta e îmbrăcată asemenea unui bărbat în vârstă, cu pantaloni de stofă, vestă, cămaşă şi cravată.

În unele cadre apare cu o căciulă neagră de astrahan pe cap şi cu ochelari, ca un venerabil pensionar est-european care îşi vede liniştit de bătrâneţea lui.
 
Transformarea este atât de reuşită, încât este imposisibil să îţi dai seama cine se ascunde în spatele acestui personaj. Ei bine, actriţa este Tilda Swinton, apreciată pentru rolurile din "Plaja", "Cronicile din Narnia" şi "Michael Clayton". Ea joacă într-un horror regizat de italianul Luca Guadagnino, din distribuţia căruia mai fac parte Dakota Johnson, Mia Goth şi Chloe Grace Moretz.

Tilda Swinton este una dintre cele mai proeminente şi talentate actriţe din generaţia ei, notează Mediafax.
A primit numeroase premii la festivalurile internaţionale de film, culminând cu premiul Oscar din 2008 pentru Cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru rolul avocatei din filmul "Michael Clayton". Tot în acel an, ea a înfiinţat, cofinanţat şi produs un festival de film în oraşul ei natal, Nairn, din Scoţia.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod