Top 5 destinaţii de vacanţă pentru vedetele de la Hollywood

3. Bora Bora

Superba insulă vulcanică pare desprinsă din Paradis. Cu ape limpezi, de un albastru ireal, plaje cu nisip fin, munţii şi căbănuţe cu acoperiş de paie, Bora Bora este o destinaţie perfectă pentru a uita complet de lume. Deşi, la prima vedere, mai puţin luxoasă decât Riviera Franceză ori Dubaiul, Bora Bora este totuşi înţesată de hoteluri de cinci stele, precum acela din lanţul Four Seasons.

Bora Bora este o destinaţie de vacanţă preferată de vedetele de la Hollywood amatoare de tratamente spa şi, mai ales, sporturi de apă, printre care Vince Vaugh, familia Kardashian, Eva Longoria şi cuplul Nicole Kidman-Keith Urban care, de altfel, şi-a petrecut aici luna de miere, în 2006.

4. Hawaii

Insulele Hawaii sunt şi ele înţesate de celebrităţi hollywoodiene aflate în vacanţă. Cuplurile par să fie atrase, în mod special, de insulele romantice, cu ale lor plaje cu nisip alb şi peisaje ce îţi taie răsuflarea. Rosie Huntington-Whiteley şi iubitul ei, actorul Jason Statham, preferă această destinaţie, la fel şi Olivia Wilde şi Jason Sudeikis, Oprah şi Britney Spears.

5. Cabo San Lucas

Orasul mexican Cabo San Lucas, cu ale sale restaurante de 5 stele Michelin şi temperaturi estivale 12 luni pe an, este vizitat adesea de vedete de la Hollywood. George Clooney are aici o vilă unde îşi invită frecvent prietenii, între care Jennifer Aniston şi logodnicul ei, Justin Theroux.

Şi Justin Timberlake adoră Cabo San Lucas, la fel şi Oprah şi Will Smith care au ales să se cazeze în luxosul hotel Capella Pedregal, unde fiecare cameră are propria piscină şi vedere la ocean.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod