Teoria conspirației: Ben Aflleck și-a vopsit părul mai închis ca să țină pasul cu iubita sa

Au trecut câteva luni de izolare. Unul dintre lucrurile pe care le-am putut observa în tot acest timp este schimbarea lookului în materie de tunsori. Celebritățile din mai toate domeniile nu au ezitat să le arate fanilor cum arată după zile întregi de carantină.

Ultimul film în care fanii l-au putut vedea pe Ben Aflleck este "The Way Back", care a apucat să ruleze în cinematografe pentru o perioadă scurtă. Lansarea a fost programată pe 6 martie în Statele Unite.

Daily Mail l-a surprins recent pe Affleck pe stradă, la plimbare, alături de iubita lui, Ana de Armas, cu care joacă în "Deep Water". În imagini, actorul pare că a trecut de la un look al bărbii lungi și grizonate, la unul tuns, aranjat și ceva mai închis ca nuanță.

Ne-am obișnuit ca în aceste câteva luni  să observăm celebrități cu coafuri dezordonate și este firesc ca oamenii să adopte din nou un look fresh, tineresc. Cu toate acestea, unele guri pun posibila schimbare a actorului pe seama diferenței de vârstă de cincisprezece ani dintre el și iubita sa.



Să fie oare decalajul de vârstă de vină sau faptul că, în sfârșit, a reușit să își aranjeze look-ul și, ulterior, să primească critici pentru asta? Se observă din imagini că barba lui Affleck este mai întunecată și în ciuda a ceea ce se spune, am putea crede că actorul obișnuiește în mod constant să își întrețină culoarea.
Dacă așa stau lucrurile de fapt, probabil că nu are nicio legatură cu faptul de a o impresiona pe Ana de Armas care îl vede oricum pe iubitul ei atât cu calități, cât și cu defecte.

Fotografia de mai jos îi surprinde pe cei doi la începuturile carantinei și în mod evident barba grizonată a apărut în timpul izolării la domiciliu. Probabil că actorul a revenit la rutina sa zilncă care coincide cu look-ul afișat recent pe stradă. Exista și posibilitatea ca aspectul său să fie pur și simplu rezultatul unui truc de expunere la lumină setat din camera foto și nu un lucru pe care să îl fi făcut special pentru a ține pasul cu Ana de Armas, în vârstă de 32 de ani.



"Deep Water", filmul în care îi putem urmări pe cei doi actori împreună și pe platoul de filmare, un cuplu de tineri atrăgători care încearcă să evită divorțul într-o căsnicie fără iubire, permițând unul celuilalt infidelități, a fost anunțat inițial că se va lansa în cinematografele din România pe 13 noiembrie 2020.
Deocamdată nu sunt informații oficiale, dar este posibil ca debutul pe marile ecrane să fie amânat din cauza pandemiei globale de coronavirus.

 

Andreea Biță / Foto: Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod