Surprize cu Dragos si Carmen

Ai crede ca roscata prezentatoare de la MCM, Carmen Dima (solista vocala a grupului Camioane'n multime), si prietenul ei, Dragos Dinca, membru al formatiei Proconsul, formeaza un cuplu la fel de non-conformist precum le este imaginea publica. O sa ai o surpriza!

De cat timp sunteti impreuna?
Carmen: Acum 2 saptamani am implinit 7 luni.

A fost dragoste la prima vedere?
Carmen: Nu chiar. Ne stiam de ceva vreme, din vedere, prin Bodo (solistul formatiei Proconsul), care imi e bun prieten. Prima discutie mai pe indelete am avut-o anul trecut, in iulie-august, dupa un concert pe care l-am sustinut la Targoviste. Eu eram cu cineva de sase ani, lucru pe care Dragos nu l-a stiut cand s-a indragostit de mine.
Dragos: Sunt mai timid si nu i-am cerut atunci, la Targoviste, numarul de telefon. L-am aflat, ulterior, de la Bodo si am sunat-o, pentru a o invita la un pahar de vin. Apoi, am mai sunat-o odata si mi-a spus ca e ocupata (aveam sa aflu ulterior ca era cu fostul ei prieten). Apoi, dupa aproximativ patru luni...
Carmen: Nu, mai putin!
Dragos: Era inainte de lansarea albumului Proconsul, "Tatuaj". M-a sunat pentru a ma felicita si atunci am invitat-o la lansare.
Carmen: De atunci, am continuat sa iesim. M-am indragostit foarte tare si am rupt relatia cu fostul meu prieten. Din acel moment, m-am mutat in apartamentul lui Dragos.

Cat de mult conteaza aspectul fizic intr-o relatie?
Carmen: Intotdeauna, la inceput, te atrage, la o persoana, fizicul ei.
Dragos: La noi a fost putin atipic. Eu nu ma incadram neaparat in tiparele ei de frumusete masculina.
Carmen: Imi placeau barbatii inalti si foarte slabi. La Dragos m-a atras totul, mai ales ochii lui mari si verzi. Obisnuiesc sa ii spun ca este cel mai frumos barbat din univers.

Pe scena, sunteti non-conformisti. Asa sunteti si in viata personala?
Carmen: Suntem foarte romantici, dar si nebuni in acelasi timp. Suntem amandoi Tauri, deci pasionali. Eu, din cand in cand, ii dau flori.

Care a fost cea mai frumoasa surpriza pe care v-ati facut-o unul celuilalt?
Dragos: Eram de doua luni impreuna. Ea vazuse in Mall un lantisor cu un medalion in forma de inima rosie si a rugat-o pe vanzatoare sa i-l pastreze, pentru ca tinea mult sa si-l cumpere. Fara ca ea sa stie, eu am mers in ziua urmatoare si am luat lantul respectiv si un inel. Am plecat, dupa-amiaza, impreuna, la Iasi, pentru un concert si, pe drum, ea era ingrijorata ca nu o sa mai gaseasca bijuteria. In seara acelei zile, am luat masa la un restaurant unde i-am dat lantul si inelul de logodna.

Care este cel mai important lucru pe care v-ati propus sa il faceti impreuna?
Carmen: Imediat dupa ce "ne-am cuplat", am hotarat sa ne casatorim. Vrem sa fie un eveniment special, de care sa ne bucuram alaturi de prieteni.
Dragos: Este un moment unic in viata.
Carmen: Care se va intampla candva in acest an.
Dragos: Da, si avem doi copii in plan.
Carmen: Cel mult doi.

In ce sta fericirea si durata unui cuplu?
Carmen: Foarte importante intr-un cuplu sunt sinceritatea si comunicarea. Eu sunt adepta unei relatii fara secrete.
Dragos: As adauga increderea, respectul reciproc, interesele comune...
Carmen: Eu sunt o persoana speciala, cand vine vorba de prieteni. Nu imi place sa am relatii pasagere. Daca as fi putut, as fi stat toata viata cu acelasi barbat.

Fiecare indragostit are "porecla" sa de rasfat pentru iubita lui. Voi cum va alintati?
Carmen: Ne spunem "puiut" si, o porecla mai intima, "rinocer".

Va asteapta un program incarcat, la vara...
Carmen: Eu pregatesc albumul "Plastic", care o sa iasa in iulie, cel tarziu august. Dupa ce terminam de inregistrat, incepem pregatirile pentru un turneu prin tara. Din septembrie, voi prezenta o noua emisiune la MCM.
Dragos: Noi, cei de la Proconsul, lucram la un album pe care il vom lansa in septembrie iar in august vom scoate un single. Intre timp, vom da multe cantari.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod