In pat cu Mircea Radu

In emisiunea pe care o prezinta vorbeste numai despre dragoste. Cu toate acestea, putini oameni il cunosc pe Mircea Radu, indragostitul. Este un Scorpion pasional care a trecut prin multe iubiri, chiar si unele de o noapte, dar nu si-a gasit, inca, sufletul pereche

Mai cred oamenii in dragoste?
Da! Am vazut atat de multe cazuri care sa imi demonstreze acest lucru... Dragostea nu e un simplu cuvant, nu e o stare care te tine doua saptamani, ci e credinta ca nu poti trai fara celalalt.

Ce lucruri ai facut din dragoste pentru o femeie?
Am facut multe lucruri din dragoste pentru o femeie si niciodata aceleasi.
Un om, desi are acelasi suflet, nu poate avea aceleasi trairi alaturi de persoane diferite. Fiecare partener iti da altfel de stari. Lucruri extraordinare nu am facut pentru o femeie; cred ca dragostea, in sine, e ceva extraordinar. Si, asa cum spunea Sf. Augustin, "iubeste si fa ce vrei".

Crezi in relatiile de lunga durata, in casatorie?
Da. Familia este un lucru sfant pentru mine si cred ca destinul ma va ajuta sa imi gasesc perechea. Sunt un om foarte corect si credincios. Dar nu mi s-a oferit pana acum posibilitatea unei relatii de lunga durata sau poate ca nu am stiut sa o apreciez.
Nu am stat prea mult in aceeasi casa cu o femeie.

Ai avut o pasiune fata de una din admiratoarele tale?
Admiratoarele mele nu ma bruscheaza; imi cer un autograf si, uneori, vor sa imi dea un sarut. Atat. Si apoi, cand esti o persoana publica nici nu poti sa mergi mai departe; statutul imi impune niste limite.

Ti s-a intamplat sa fii tradat?
Mi s-a intamplat si sa tradez si sa fiu tradat. Acum patru ani, eram impreuna cu o femeie pe care am iubit-o foarte mult. Ea mi-a marturisit ca m-a inselat, in timp ce era plecata intr-o delegatie.
In aceeasi perioada o tradasem si eu pe ea. Am fost impreuna de acord ca, daca am ajuns in aceasta situatie, inseamna ca nu mai simteam nimic unul pentru celalalt. Am regretat mult, dar nu am suferit. Sunt si acum prieten cu ea. Un alt mare gest de tradare pentru mine, pe langa cel de a fi inselat cu alt barbat, sunt minciuna si lipsa de respect.

Cum e, de obicei, "jocul flirtului"?
Depinde. Se intampla sa cunosc o femeie, la o petrecere de exemplu, care sa imi placa "fulger". Atunci, pentru ca nu stiu daca o voi mai intalni, incerc sa intru in vorba cu ea.
Poate sa imi placa trei secunde, sa zicem, dar daca raspunsul ei nu corespunde asteptarilor mele, am si uitat-o. Sau, daca aflu ca are un prieten, am sters-o din minte. Nu vreau sa fiu luat ca pe o aventura sau "sa ma bag peste alt barbat". Si apoi, o femeie care ar accepta sa aiba doua relatii in paralel nu are un caracter prea demn...
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabriela pe 4 Sep 2008, 06:21
    din amor

    MIRCEA RADU E CEL MAI FRUMOS BARBAT DIN ROMANIA.

    0
    0

  • gabriela pe 4 Sep 2008, 05:33
    hola

    ai dreptate mircea te apreciez mult eres sincer.ai grija de tine.

    0
    0

  • dani pe 20 Iul 2008, 22:49
    de la un scorpion

    e prea scurta tineretea si prea multe complexe ne facem cind suntem tineri incit eu parca nu as mai rata nimic cel putin mie imi place tot ce este frumos senzual sa simnt in fiecare clipa acel fior al placeri asa incit te cred daca nu ai gasit aceea stare oare de ce?

    0
    0

  • fensiirina pe 12 Iul 2008, 21:04
    mircea radu

    e un tip dragut,dar nu pot sa cred ca nu poate sa isi gaseasca jumatatea,nu are nevoie inca de o relatie cu implicari mai profunde sau nu e multumit de ce i sa oferit.

    0
    0

  • andreea pe 11 Iul 2008, 09:22
    :)) texte

    Eu cred ca Mircea Radu fuge de responsabilitate si ca vorbeste din carti ! (asta e parerea mea)

    0
    0

  • Rosmarin pe 7 Iun 2008, 11:44
    buna

    ai drepatea Mircea in legatura cu tradarea si cu jocul flirtului.sunt de acord cu cu tine,imi place cum gandesti

    0
    0

  • mioara pe 22 Apr 2008, 14:59
    dragoste-fidelitate-scorpion

    In general scorpionii sunt fideli partenerei, sunt devoratori in dragoste, muncitori, destepti si...frumosi

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod