Stil vestimentar in functie de destinatie

Angelina Jolie, Blake Lively, Eva Longoria Parker sau Kylie Minogue sunt o parte dintre vedetele de la Hollywood care "ne vor da astazi o lectie", in ceea ce priveste stilul vestimentar pe care-l putem adopta in functie de destinatiile in care ajungem. Trebuie sa recunosc ca unele dintre ele vor sparge tiparele si vor "distruge" mituri.

Astept sa-mi spui care sunt tinutele care-ti plac cel mai mult...


29 Iulie 2010
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Angela pe 30 Iul 2010, 18:44
    Minunat!

    In sfarsit un articol cu fotografii care mi-au "incantat" ochii. Minunate tinutele...! Se confirma ca simplitatea este cea mai eleganta. Va rog sa continuati cu astfel de articole.

    0
    0

  • Maria pe 30 Iul 2010, 09:18
    Superbe!

    Intr-adevar superbe! Nici nu stiu ce mi-ar placea sa port mai mult: tinunta majestuoasa si aerisita a Angelinei Jolie, cea de-o elegantza simpla si fina a Victoriei Beckham sau rochita atat de ciudata, lejera si de-o naturalete aparte purtata de Kylie Minogue. Cele trei sunt preferatele mele din toata colectia, dar asa cum ati spus, consider ca toate tinutele prezentate aici sunt alegeri reusite pentru destinatia cu care-au fost purtate. Si da, toate dau clasa prin elegantza si bun gust. N-ar strica sa avem ceva cursuri de bun gust (si simtz) oferite pentru vedetele noastre. Oare de unde-a imprumutat poporul roman moda paietelor si tinutelor stridente si de prost gust? Presupun ca articolul urmator ar trebui sa fie un fel top 10 "Asa nu!" al tinutelor vedetelor autohtone... Scuze, devin sarcastica. Va multumesc sincer pentru sugestii si mai astept astfel de "revelatii".

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod