Ştefan Bănică şi trecutul său violent în relaţia cu femeile

Ştefan Bănică şi Andreea Marin anunţau, la începutul acestui an, că divorţează, însă nimeni nu înţelegea de ce cele două vedete au ales să meargă pe drumuri separate.

Chiar dacă, iniţial, cei doi nu au vrut să vorbească despre divorţ, acum, la mai bine de şase luni de la despărţire, între Ştefan Bănică şi Andreea Marin a pornit un adevărat război. După ce în vara acestui an Ştefan a acuzat-o pe Andreea că îl înşela, acum a venit rândul divei să iasă la atac.

„Din momentul în care am divorţat, fosta mea sotie e liberă să facă tot ce vrea, ca şi mine de altfel. Sigur, drumurile în Turcia din ultimii doi ani şi poziţia neclară vis-a-vis de presupusa ei relaţie a trezit noi speculaţii. Potrivit celor apărute în presă rezultă că relaţia dintre ei ar fi din timpul căsătoriei noastre, însă nu vreau comentez. Din respect pentru fiica mea, dar şi pentru mine, nu vreau să vorbesc despre asta“, a spus Ştefan Bănică.

După ce paparazzii l-au fotografiat săptămâna trecută pe Bănică alături de Lavinia, despre care se spune că ar avea o relaţie cu acesta încă din anul 2011, Andreea Marin nu a mai rezistat şi a făcut publice motivele care au dus la divorţ.

Invitată la emisiunea lui Teo de la Kanal D, fosta „Zână a surprizelor“ a spus că infidelitatea nu este motiv de divorţ, dar agresiunea este.

„Pentru mine, infidelitatea nu este un motiv de divoţ, agresivitatea, însă, da. Sunt alte lucruri mai rele: răspunsurile violente, reacţiile necontrolate în faţa copilului, agresivitatea în cuplu. Aş suporta eu sau tu ca fiica mea sau a ta să ia o palmă pentru că a văzut că mama ei a suportat asta? Ei bine, nu“, i-a spus Andreea Marin lui Teo.

După aceste declaraţii, toată lumea şi-a amintit de trecutul violent al lui Ştefan Bănică, artist ce a fost acuzat că şi-a bătut aproape toate fostele iubite. „Trebuie să ne aducem aminte că în viaţa lui Ştefan Bănică jr. a fost Cristina Ţopescu, pe care a caftit-o pe plajă“, a spus în trecut Cristi Brancu, referitor la fostele iubiri ale lui Bănică.

Mai mult de atât, chiar Cristina Ţopescu, fosta iubită a lui Bănică, a alimentat aceste zvonuri, recunoscând că a fost ameninţată cu moartea de către artist.
„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă - pentru că iar plecasem - ţinea un cuţit mare de bucătarie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă“, a spus şi Cristina Ţopescu.



Un alt episod care arată că Ştefan Bănică este violent a fost prezentat în emisiunea „Un show păcătos“. Regizorul George Ciubotaru, prieten bun cu Ştefan Bănică, a povestit cum artistul a vrut să o bată pe Mihaela Rădulescu. „Eram împreună într-un weekend, într-o vacanţă. A fost o altercaţie între Ştefan şi Mihaela. El era şi a fost mereu foarte gelos, dar şi violent verbal, iar ea era curtată de mulţi bărbaţi. S-au certat din cauza unui mesaj pe care l-a primit Mihaela, iar ea a vrut să îşi ia lucrurile şi să plece.

Am încercat să îi despart. Am sărit pentru a calma lucrurile, pentru că un weekend minunat risca să se transforme în altceva. Nici Mihaela nu este fata care să stea“, a spus George Ciubotaru.

Despre posibila violenţă din cadrul cuplului Marin-Bănică a vorbit şi un apropiat al celor doi, care a spus că un posibil motiv de divorţ este acela că Bănică este foarte posesiv. Prietenul celor doi a afirmat că Andreea Marin a primit o ofertă din Spania, însă Ştefan Bănică nu a lăsat-o să plece din ţară. „El nici nu a vrut să audă de lucrul acesta, mai ales că Andreea urma să lipsească două sau trei zile pe săptămână din ţară“, a spus acesta.

În urmă cu trei luni, şi Mihaela Rădulescu a vorbit, în cadrul emisiunii „Un show păcătos“, despre violenţa în familie. „Toţi ăştia care au dat o dată o palmă sau un pumn în ochii unei femei, o să o facă şi a doua oară, şi a treia oară. E o boală, o demenţă! La primul semn, cel mai mic de violenţă, să fugă de lângă omul ăla, să se ducă oriunde pe lumea asta şi să nu trăiască cu această frică! Toţi bărbaţii ăştia care-şi bat femeile, le mai şi înjură, le mai şi umilesc...
aceasta este forma lor de bărbăţie cea mai jalnică posibilă, cea mai sinistră. Aşa ceva nu poţi şterge niciodată, nici din mintea unui copil, dar nici din mintea unei femei. Oricâte gesturi minunate ai face după, oricât ai spune după aia: 'Iartă-mă, te iubesc!'“
, a spus Mihaela Rădulescu.

Acum, după atacul Andreei Marin, Ştefan Bănică a postat pe Facebook un mesaj, ca reacţie la ceea ce a spus fosta lui soţie. „Celor care urmăresc doar 'show-ul' vieţii mele private, 'regizat' de alţii, le-aş recomanda să fie mai puţin atenţi la viaţa mea, pentru că s-ar putea să piardă momente importante din viaţa lor, urmărind-o pe a mea. Şi ar fi păcat“, a fost mesajul lui Bănică.

19 Septembrie 2013
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Fane pe 20 Sep 2013, 20:27
    Sä vä fie rusine jurnalisti de douä parale

    Bäi, neamuri de traistä. Dece stergetzi postärile? Ce nu vä convine? Intzeleg dacä ar fi fost scrise lucrui obscene, dar când nu e vorba de asa ce3va BUNUL SIMTZ, DEONOLOGIA JURNSLISTICÄ vä OBLIGÄ sä läsatzi toate pärerile, pro si contraq, nu sä stergetzi dupä bunul plac. Se vede cä v-atzi fäcut PESTE NOAPTE jurnalisti. Ca fapt divers, avetzi cel putzin BAQCUL? Nu, de bunä seamä. Ar fi bine sä vä reprofilatzi, pe meserii pe mäsura incompetentzei voastre

    1
    1

  • Angie pe 19 Sep 2013, 09:35
    Stefan are probleme cu controlul furiei

    Si asta i s-a intamplat in toate casniciile probabil, de au tinut atat de putin! Ma mir,tatal lui era un om bland si foarte placut! Probabil ca are niste probleme pentru care ar trebui sa controleze un psiholog...pentru ca viata ii trece intr-o nebuloasa...si copiii lui au nevoie de el!!! Poate si sotiile or fi fost vinovate.....dar chiar toate? Andreea pare sa fi rezistat cel mai mult...dar la urma urmei si femeile au personalitatea lor ...si sunt greu de dominat, asa ca Stefane, incearca sa te mai dai pe brazda cu furia si violenta....fii mai maleabil si mai bland, mai lasa uneori si de la tine...si vei fi fericit! Mi s-a spus ca atunci cand erai elev la liceul Caragiale erai un baiat bun si fara fite....si asta mi-a spus-o o profesoara de-a ta! Redevino omul care erai ca adolescent...si vei fi fericit! Lasa furia pentru cei ce nu se pot controla!!!

    2
    1

  • Melania-aura pe 19 Sep 2013, 07:28
    Cu bataia nu rezolvi nimic

    Mai bine fiecare pe drumul lui ,asemenea oameni nu-i poti schimba,ei asa considdera ca fac bine ,te apreciez Andreea,pentru curajul de a vorbi si de a incuraja si alte femei sa vorbeasca,prea putini se mai schimba dar cred ca sunt doar 1% ,o fac de dragul copiilor sau din alt motiv ,dar tie iti vine greu sa treci peste trauma,asa au fost crescute femeile de la noi sa indure,nu e corect dar poate se va schimba aceasta mentalitate si la noi in tara.

    4
    0

  • Arici Pogonici pe 19 Sep 2013, 04:25
    Corect, Fane-Babane

    ... adica Fanel-Labanel, ce-ar fi ca tu sa stai putin mai departe de presa si de televiziune, mai bine-zis de talk show-uri, astfel incat lumea sa nu piarda momente importante urmarindu-ti declaratiile tale despre viata ta de "licean". Cu gelozia asta, esti cumva un neadaptat, retardat as spune, la noua societate, adica un arhaic. Apropos, poate gasesti o sala sa-ti mai umfli putin bicepsii. Altfel tot cu femeile ramai sa faci scandemberg, pana intr-o zi vei fi surprins cand dai de o tipa care ti-o da jos (mana). Poate cu aparatul copulator stai bine, de ai avut numai femei frumoase, dar se pare totusi ca da rateuri. Posibil sa fie altceva care le-ar atrage la tine, ca mustele la... nu mai zic.

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod