Ştefan Bănică îşi promovează fiul după nouă ani. Apare din nou într-un clip

Ştefan Bănică, unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România, a lansat luni seară, la „Happy Hour“, videoclipul piesei „Alerg printre stele“, cântată alături de Pacha Man.

După ce a colaborat cu Marius Moga pentru melodia „Ce e dragostea“, Ştefan Bănică revine în centrul atenţiei datorită unui featuring inedit cu Pacha Man, cunoscut datorită pieselor reggae.

Videoclipul piesei „Alerg printre stele“ este atipic faţă de celelalte clipuri cu care artistul şi-a obişnuit publicul. Ştefan Bănică şi Pacha Man suferă transformări pe parcursul poveştii, se inversează rolurile, Ştefan „împrumută“ imaginea lui Pacha Man, iar Pacha pe a lui Ştefan.

„E o joacă frumoasă care începe cu mine şi Pacha Man fiind copii: eu ascult raggae, iar Pacha rock’n’roll. În povestea videoclipului încercăm să inversăm rolurile, spre disperarea regizorului Iulian Moga, care apare, de asemenea, în clip. Totul se petrece într-un platou de filmare, iar mesajul clipului transmite ideea de libertate, de a-ţi împlini visele“, a spus Ştefan Bănică.



Filmările au avut loc în studiourile MediaPro din Buftea, în regia lui Iulian Moga, iar cea mai mare supriză o reprezintă faptul că alături de Ştefan Bănică apare şi fiul său, Radu-Ştefan, în vârstă de 11 ani.

„Copiii care joacă rolurile noastre au fost aleşi în aşa fel încât să semene cu noi. În ceea ce mă priveşte, cum era firesc, l-am ales pe fiul meu, Radu-Ştefan. Mă bucur că am mai făcut un videoclip împreună cu el, al doilea clip după “Doar o dată-i Crăciunul”, filmat în 2004, când Radu-Ştefan avea doar 2 ani. Vreau să ne bucuram de aceste momente, mai ales că eu şi tatăl meu nu am avut şansa să apucăm să filmăm împreună“, a încheiat Ştefan Bănică.

Radu-Ştefan a apărut pentru prima dată într-un videoclip al lui Bănică pe vremea când acesta nu o cunoştea pe Andreea Marin.
Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2005, iar în luna ianuarie a anului 2006 au făcut nunta în SUA. De atunci şi până la divorţul de Andreea Marin, fiul lui Bănică dintr-o relaţie anterioară nu a mai fost deloc promovat.

15 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod