Starurile si secretele frumusetii lor (II)

Descopera ce a ramas inca nedescoperit din secretele vedetelor
Dupa ulei de masline ca tratament pentru par, gomaj cu zahar, masaj anticelulitic cu cafea oparita, bicarbonat de sodiu in gelul de dus, suc de afine drept colorant pentru par, vin rosu in loc de spumant de baie si crema de corp in loc de balsam pentru par, iata a doua serie cu secrete de frumusete incercate de vedete. Surprinzatoarea colectie de secrete, publicata de Marie-Claire, dovedeste ca si femeile celebre sunt, inainte de orice, femei practice.

Tonicul lui Isabel Marant


Isabel Marant este o renumita creatoare de moda, talentata figura a modei frantuzesti, care sustine ca tonicul de fiecare zi este un pahar cu suc proaspat de morcov. Isabel Marant a capatat acest obicei de la mama sa, un celebru fotomodel. Isabel Marant afirma ca in acest fel isi asigura tot necesarul de vitamine si antioxidanti pentru o zi intrega de munca in atelierul de creatie.

Verde de la Amira Casar


Actrita renumita in Europa, Amira Casar stie si intelege importanta antioxidantilor. Este o luptatoare devotata a cauzelor eco. Iubeste ceaiul verde, pe care il bea in fiecare dimineata si intotdeauna prepara o ceasca in plus pe care o foloseste exclusiv pentru spalatul pe fata si pe gat. Actrita spune ca efectele sunt miraculoase.

Hrana pentru frumusete - Emmanuelle Béart


Actrita straluceste, desi se apropie de 50 de ani. Emmanuelle Béart a urmat sfatul bunicii sale si o data pe zi mananca struguri, nuci si migdale. Este dependenta de ceaiul de cimbrisor, excelent impotriva balonarilor si a problemelor digestive. In plus, ceaiul de cimbrisor este cel care ii da, din interior, stralucire tenului.

Aroma de Zazie


Zazie, o cunoscuta cantareata franceza, recunoaste ca este indragostita de parfumul White Musc de la The Body Shop, parfum pe care il foloseste de mai bine de cinci ani. Cantareata recunoaste ca a devenit dependenta de aroma acestui parfum care ii da o senzatie de liniste si o face sa se simta bine in pielea ei.

Ritual de dimineata marca Scarlett Johansson


Frumoasa actrita se spala in fiecare dimineata pe fata cu un sapun natural si bea un pahar mare de apa cu cateva picaturi de suc de lamaie. Scarlett Johansson marturiseste ca in fiecare saptamana isi spala pensulele si periile pentru machiaj cu apa si sapun.

Lungimea parului lui Sharon Stone


Celebra, inteligenta si frumoasa... Unul din secretele aerului tineresc pe care il are Sharon Stone este faptul ca si-a scurtat parul odata cu trecerea anilor. Artista marturiseste ca de fiecare data cand si-a scurtat parul a simtit ca intinereste. Un al secret al lui Sharon Stone este acela ca nu se uita la televizor, iar in timpul liber citeste, asculta muzica si scrie.

Julia Roberts si masca cu maioneza


Exista si o secventa intr-un film in care atunci cand isi ingrijeaste parul, Julia Roberts foloseste maioneza. O data pe luna, tratamentul pentru par inseamna un borcan de maioneza facuta din oua si ulei de masline. Parul ramane stralucitor si matasos. In ceea ce priveste machiajul, Julia Roberts nu foloseste niciodata rimel negru, niciodata un contur de buze...

Dintii frumosi, secretul lui Jane Fonda


Marele secret al furmusetii si tineretii lui Jane Fonda, desi actrita face 73 de ani in decembrie, sunt dintii sanatosi, frumosi si foarte albi. Rezultatele nu au venit de la sine, ci sunt consecinta tratamentelor si eforturilor medicilor stomatologi care se ocupa atent de dantura actritei.

Un al secret al tineretii actritei este faptul ca adora sa calatoreasca si este cucerita de blogul sau, pe care scrie cu regularitate.

Culoarea parului, marele secret al Marciei Cross


Cunoascuta din rolul din serialul "Neveste disperate", secretul frumusetii Mariciei Cross este culoarea parului. Iubeste nuantele de rosu, dar apleaza la specialisti pentru a alege cea mai potrivita culoare pentru chipul ei.

Artista sustine ca o nunata gresita te poate imbatrani cu zece ani intr-o clipa, in timp ce culoarea potrivita te intinereste, iti lumineaza fata si iti da o extraordinara incredere in tine.
12 Noiembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod