Şoc în showbiz: Shakira şi Pique s-au despărţit? Povestea lor!

Diferenţa de vârstă mare poate afecta relaţia. Celebrul cuplu format din Shakira (36 de ani) şi fotbalistul Gerard Pique (26 de ani) pare să aibă aceeaşi soartă ca şi relaţia lui Demi Moore (51 de ani) cu Ashton Kutcher (35 de ani).

Deşi păreau să formeze un cuplu stabil şi recent deveniseră şi părinţii unui băieţel, Milan, relaţia dintre Shakira şi Pique pare să fi ajuns la sfârşit. Potrivit cotidianului El Mundo Deportivo, ruptura dintre cei doi a fost inevitabilă, diferenţa de vârstă fiind cea care a adus problemele în cuplu.

Nici măcar faptul că artista i-a dăruit un copil fotbalistului nu le-a ajutat relaţia.



Problemele dintre cei doi sunt însă vechi. Zvonurile că jucătorul de la FC Barcelona şi-a înşelat iubita cu o femeie cu mult mai tânără apărute în 2011 au zguduit relaţia dintre cei doi. El ar fi înselat-o pe cântăreaţă cu un model catalan în vârstă de doar 20 de ani. Cei doi au şi realizat un pictorial împreună, iar o fotografie a lor a fost postată de Pique pe contul lui de Facebook.


Shakira şi Gerard Pique formează un cuplu de aproximativ doi ani şi au devenit părinţi pe 22 ianuarie, când Milan Pique Mebarak s-a născut prin cezariană, într-o clinică din Barcelona.

"Numele Milan vine din slavă şi înseamnă drag, iubitor şi graţios; în Roma Antică însemna productiv, ambiţios, iar în sanscrită înseamnă uniune", scria cântăreaţa la scurt timp de la naştere pe site-ul său. Vedeta a adăugat şi că Milan a devenit membru al FC Barcelona, la fel ca tatăl său, dar şi că băieţelul a cântărit trei kilograme la naştere. "Acest bărbat este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viaţă. Iar acum copilul!" a mai declarat cântăreaţa după naştere despre iubitul său.



Înainte de a fi iubita fotbalistului Gerard Pique şi de a deveni mama unui băieţel, Shakira a avut o relaţie cu Antonio de la Rua, fiul fostului preşedinte argentinian Fernando de la Rua.

Cei doi au fost logodiţi vreme de aproximativ 10 ani şi s-au despărţit în ianuarie 2011. La scurt timp, în martie 2011, Shakira a confirmat că are o relaţie cu Gerard Pique.

Shakira, pe numele său Shakira Isabel Mebarak Ripoll, este o cântăreață, textieră, actriță, dansatoare și producătoare columbiană. De-a lungul carierei, cântăreaţa a vândut peste 50 de milioane de albume, fiind considerată cel mai bine vândut artist columbian al tuturor timpurilor, dar şi una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică latino.
A fost răsplătită cu două premii Grammy și cu șapte trofee Latin Grammy pentru realizările sale muzicale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod