Sindromul "Mădălina Manole": 7 vedete care au încercat să se sinucidă

Cătălin Botezatu, Zina Dumitrescu, Bianca Brad şi Andreea Marin sunt vedete care, la un moment dat, în viaţa lor au încercat să-şi pună capăt zilelor. Fie că nu au putut să treacă peste o despărţire, fie că au simţit că nimic pe lume a asta nu-i mai poate face fericiţi, fie că pur şi simplu nu-şi mai doreau să trăiască, aceşti oameni au vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa.

 
Psihoterapeutul Daniel David, de la Universitatea Babeş Bolyai, spune că cei care ajung să se sinucidă văd trecutul presărat cu eşecuri, prezentul catastrofal şi viitorul - fără speranţă: "Gândesc în alb şi negru, aduc evenimentele la nivel de catastrofă", spune medicul citat de Apropo.ro. Cel mai adesea se sinucid oamenii cu tulburări depresive, dar uneori nici familia nu-şi poate da seama că o persoană e depresivă, pentru că râde şi vorbeşte că şi cum totul ar fi în regulă.


Foto: Mediafax
1 din 8

Cătălin Botezatu a vrut să spună STOP!

Se întâmpla în urmă cu 5 ani de zile când, după decesul unei persoane foarte dragi lui, şi-a pus maşina pe liber, pe marginea prăpastiei şi a aşteptat... O oră a stat aşa, până când şi-a dat seama că nu aceasta era soluţia. Cea care l-a îmbărbătat, cea care i-a explicat că nu aşa trebuie s se întâmple a fost chiar Mădălina Manole: "Trăieşte-ţi viaţă, Bote, chiar dacă e grea!", îi spunea artista atunci. Anul acesta ea a fost cea care nu a mai putut fi salvată.
3 Decembrie 2010
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mona pe 8 Ian 2011, 17:52
    __

    Se spune Sindromul Werther - nu vreau sa insult dar ar trebui sa va informati inainte sa publicati, iar ghilimele nu sunt cos de gunoi ca sa le folositi in orice situatii lingvistice.

    0
    0

  • DRAGOMIR GINA pe 26 Dec 2010, 10:11
    credinta invinge raul

    cred ca unii oameni de invidie va vrea raulll,mai mergi pe la biserica preotii stiu ce este de facut in starile de depresie,roagate mai mult

    1
    0

  • DRAGOMIR GINA pe 26 Dec 2010, 10:09
    credinta invinge raul

    cred ca unii oameni de invidie va vrea raulll,mai mergi pe la biserica preotii stiu ce este de facut in starile de depresie,roagate mai mult

    0
    0

  • M. pe 9 Dec 2010, 09:23
    Pentru Truli

    Draga Truli, Mai bine decat ai spus-o tu, nu as putea-o face intr-o mie de ani. Ma bucur ca exista si alte persoane care au alte asteptari si care au avut curajul sa o spuna. Dn pacate, aici raman mesajele de genul celor de mai jos, in care "cititori" dau linkuri sa fie votati pe diverse site-uri, dar cand vine vorba de o critica mai dura, ele sunt sterse rapid. Desi n-as fi vrut asta, se pare ca, la fel ca in televiziune, sunt altele cerintele la angajare, decat cele de cunoastere a gramaticii limbii romane si de dorinta de a face o munca de calitate, mergandu-se, mai degraba, pe ideea de a face mult cu putin si in timp scurt, chiar daca educatia tinerilor se duce "pe apa Sambetei".

    0
    0

  • M. pe 9 Dec 2010, 09:17
    Sa invatam sa scriem

    Felicitari, ati reusit sa il scrieti corect pe "l-a". Sper ca explicatia a fost de folos si nu m-ati crezut pe cuvant. Pacat ca aici nu rezista decat comentariile care va plac.

    1
    0

  • oprica pe 6 Dec 2010, 11:03
    http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-oprica

    http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-oprica

    0
    0

  • Nico pe 5 Dec 2010, 23:48
    7 vedete cu tentative de suicid

    Tin minte, totusi, cand a murit prietena lui Mitoseru, ca el a declarat ca ea era la volan... Chiar au fost cateva discutii pe la televiziuni, iar el sustinea sus si tare ca a fost ceva exceptional ca a lasat-o pe ea sa conduca in seara in care s-a produs tragedia. Sa inteleg ca intre timp si-a schimbat declaratia...?

    0
    0

  • Cgeony2007 pe 4 Dec 2010, 20:14
    http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-Stefanut

    http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-Stefanut

    0
    0

  • otyy21 pe 3 Dec 2010, 20:50
    http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-otyy21

    vot contra vot votez pe cei ce ma voteaza

    0
    0

  • andrei pe 3 Dec 2010, 20:18
    !!!!

    un mesaj pentru cea care a scris articolul! ori esti cu capul ori te faci! simptomele si semnele sindromului Madalina Manole??

    0
    0

  • Trurli pe 3 Dec 2010, 14:55
    CRITICA LA ADRESA ARTICOLULUI VADIT RAU INTENTIONAT

    Intentia acestui articol este de a deruta morala tinerilor din societatea romaneasca. Scopul este de a oferi exemple cat mai negative pe care tinerii deziluzionati sa le reitereze. Se stie de pe timpul aparitiei faimosului roman "Suferintele tanarului Werther" de J. W. Goethe ca multi tineri au comis suicid in urma lecturarii povestii nefericite de dragoste a protagosnistului. De atunci nu e recomandat sa se faca caz pe marginea unor astfel de cazuri de suicid in presa. VOUA va lipsesc cele mai elementare regului de scriere si ghidare a cititorilor. Ma intreb cine a hotarat scrierea acestui articol pe tema sucidului...???? Si ce legatura are aceasta cu tema principala a site-ului:eva, despre iluminarea si evolutia femeii.??? Imi puteti raspunde? Multumesc. Daca ati avea minimul de bun simt, v-ati da seama pe ce panta a ignorantei alunecati.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod