Simone Biles, una dintre cele mai bune gimnaste din lume: „Ne era mereu foame. Mama hrănea pisica, dar pe noi nu”

Una dintre cele mai bune gimnaste din lume are o poveste de viață extrem de tristă. Simone Biles a vorbit despre chinurile prin care a trecut în copilărie.
Campioana olimpică și mondială a vorbit în cadrul unui episod din seria Facebook Watch „Simone Vs. Herself” despre mama sa biologică și dificultățile prin care ea și frații ei au trecut înainte de a fi dați în plasament.

Gimnasta în vârstă de 24 de ani și-a amintit faptul că mama sa biologică nu era capabilă să aibă grijă de ea și de cei trei frați ai săi. „Nu îmi amintesc prea multe de când am fost în plasament, dar în amintesc clar că am fost luați de lângă mama noastră biologică și aveam mereu senzația că ne vom întoarce la ea”, a spus sportiva, citată de people.com.
„Suntem norocoși că am reușit să rămânem toți împreună, pentru că de obicei frații sunt separați și trimiși din casă în casă”, a declarat ea.

Potrivit bunicii lui Simone, care a și adoptat-o pe gimnastă la vârsta de șase ani, mama sa biologică era alcoolică și dependentă de droguri, ceea ce i-a determinat pe asistenții sociali să îi ia copiii, în urma reclamațiilor făcute de vecini.

Biles a povestit că ea și cei trei frați ai săi căutau tot timpul mâncare.

„Eu și frații mei eram concentrați să găsim mâncare, pentru că nu aveam prea multă mâncare. Îmi amintesc că era o pisică pe lângă casă și că mie îmi era foarte foame.
Hrănea pisica, iar eu mă gândeam 'Unde naiba e mâncarea mea?'”, a declarat Simone.

„Cred că ăsta este motivul pentru care nu îmi plac pisicile. Din cauza acelei pisici maidaneze, pe care ea o hrănea mereu, dar pe noi nu ne hrănea niciodată”, a adăugat sportiva.

Când Simone avea șase ani, ea și sora sa mai mică, Adria, au fost adoptate de bunicii materni, Nellie și Ron, în timp ce frații mai mari, Ashley și Tevin, au fost adoptați de o mătușă.

Biles spune că faptul că a fost luată de lângă mama sa biologică și adoptată de bunici i-a oferit o nouă șansă în viață.
„Faptul că am fost separată de mama biologică, am fost luată în plasament și apoi adoptată de bunicii mei mi-a oferit șansa unui drum mai bun în viață”, a declarat ea.

„Nu cred că aș fi fost unde sunt acum dacă nu s-ar fi întâmplat acest lucru. Aș fi fost tot Simone Biles, dar nu acea Simone Biles pe care o cunoaște toată lumea și pe care o știe întreaga lume. Dar cred că totul se întâmplă cu un motiv și sunt veșnic recunoscătoare pentru asta, pentru că în mod clar am primit a doua șansă în viață”, a completat tânăra.

Simone Biles este considerată cea mai bună gimnastă din lume, având în total 30 de medalii olimpice și mondiale.
Este gimnasta care a câștigat cele mai multe medalii la Campionatele Mondiale de Gimnastică, având 25 de medalii, dintre care 19 de aur.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
1 Iulie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod