Simona Halep. Când o înfrângere e mai importantă decât o victorie!


Un selfie cu o echipă câştigătoare: Teo Cercel, Darren Cahill, Simona Halep şi Răzvan Sabău, de la stânga la dreapta
”Bineînțeles că simt amărăciune că am pierdut finala, dar nu pot spune că sunt tristă, deoarece am avut două săptămâni deosebite, cu un tenis frumos și meciuri grele!  Darren, îți mulțumesc pentru faptul că îmi ești alături și pentru toate sfaturile. Mulțumesc Theo, Răzvan, Dragoș pentru susținerea voastră. Am avut un public deosebit la fiecare meci”, a scris sportiva pe Facebook. Aceasta e Simona Halep pornită într-o călătorie fascinantă care abia a început!
25 August 2015
 

Comentarii (3)


  • Eu pe 25 Aug 2015, 07:26
    Eu

    Este pacat sa spui ca se agata ca `raia` de puncte ... indiferent de unde face punctele wta ne duce cu mandrie tara si drapelul pe culmi ... ziaristi de doi bani. Cautati-va cuvintele mai bine despre asemenea oameni , una cu silicoane e pe primele pagini eroina ... dar asemenea oameni ca simona se agata ca raia.... chiar nu este moral ce faceti voi !

    4
    1

  • Butterfly Effect pe 25 Aug 2015, 12:44
    .... ca RAIA ???? ....

    ... ca O LIPITOARE de piele, ca UN BULDOG de gatul adeversarului,, ca UN LILIAC prins de par, etc, etc , etc .... fara suparare domnilor jurnalisti, dar se putea gasi multe alte sinonime, asemanari, daca ati dorit sa descrieti jocul de rabdare si de perseverenta a Simonei, ... folosind cuvintele = ca RAIA =, duce-ti gandul mai degraba spre scarba, decat spre recunoasterea calitatilor unei persoane .

    4
    1

  • lu pe 25 Aug 2015, 21:33
    articol Simo

    De acod: nu e decenta exoresia "ca raia". In rest, articolul e frumos scris si multumim tinerei Simona H.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod