Show-ul ‘Supermodels by Catalin Botezatu’ isi schimba ora de difuzare

Fanii emisiunii ce urmaresc traseul formarii viitoarelor staruri ale podiumurilor internationale de moda va putea fi urmarit, incepand din 7 martie, in fiecare sambata si duminica, de la 22:15. In acest weekend, elevii lui Botezatu vor defila pe verticala, la o inaltime ametitoare.
In episoadele ce vor putea fi urmarite in acest weekend, elevii lui Botezatu intra in pielea lui Spiderman. Costumati adecvat, in costume care l-ar face invidios si pe celebrul personaj de benzi desenate si asigurati de echipamentul de protectie, tinerii aspiranti la titlul de Supermodel vor defila pe verticala, la o inaltime ametitoare. Magazinul Cocor se transforma intr-un podium neconventional care le va da ameteli nu numai concurentilor, dar si trecatorilor! Catalin Botezatu insusi pare de aceasta data foarte ingrijorat de dificultatea crescuta a noii incercari prin care trec invataceii lui.

“Veti realiza un shooting foto la inaltime, pe Cocor.
Nu este usor sa cobori pe o cladire foarte inalta, de sticla, sa-ti gasesti echilibrul, sa ai atitudine, sa ai gestica fireasca in ceea ce priveste fotografia. In spatele vostru e o salvare”
, a spus Catalin Botezatu.

“Nu mai puteam de emotie…Imi transpirau palmele abundent si nu stiam ce sa fac…Nu puteam sa refuz sa cobor in rapel, as fi fost eliminat din concurs!”, a povestit Dragos, unul dintre concurenti. “A fost foarte greu, pantofii alunecau, eu ma balansam, la un moment dat mi-am desprins picioarele de pe cladire… Senzatia aia am mai avut-o in masina, goneam cu 190 de kilometri la ora si mi-a iesit in fata un tir, credeam ca o sa intru in el…”, a adaugat acesta.

Tot in acest weekend, concurentii sunt supusi la un stres suplimentar: ei sunt nevoiti sa defileze in pereche pe un podium extrem de ingust, deasupra unei piscine, in timp ce amfitrionul show-ului ii destabilizeaza cu o criza de isterie.
5 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod