Shakira a dezvăluit prejudecățile cu care s-a confruntat: „Făceau glume despre trafic de droguri pentru că sunt din Columbia”

Shakira a vorbit despre dificultățile prin care a trecut la începutul carierei și prejudecățile cu care s-a confruntat pentru că este columbiană.
Cântăreața în vârstă de 44 de ani a apărut pe coperta revistei Glamour UK - un număr digital special, dedicat protecției mediului - și a vorbit în cadrul interviului și despre prietenia ei surprinzătoare cu Prințul William.

Ea a vorbit despre începuturile sale în industria muzicală. „Cred că am suferit mai mult din cauza unor altor tipuri de prejudecăți, cum ar fi faptul că sunt columbiană”, a spus artista.

„Îmi amintesc când am avut primul meu succes în muzică în afara Columbiei. Erau foarte multe comentarii despre ce înseamnă să fii columbian și de obicei erau asociate cu traficul de droguri.
Era mereu această glumă. A fost neplăcut”, a declarat Shakira, potrivit Daily Mail.

Cântăreața a mai vorbit despre colaborarea sa cu Prințul William, care a rugat-o în luna octombrie a anului trecut să îl ajute la proiectul său pentru protejarea mediului, Gala Earthshot.

Ei s-au întâlnit prima dată anul trecut pentru a lucra la competiția Earthshot care are rolul a premia organizații care luptă pentru refacerea mediului și combaterea încălzirii globale.

Printre câștigătorii de anul acesta, care primesc fiecare câte un milion de lire, s-au numărat proiecte pentru refacerea coralilor, redistribuirea alimentelor în plus către persoane dezavantajate și un proiect pentru combaterea poluării aerului.

Shakira face parte din juriu, alături de realizatorul TV David Attenborough, actrița Cate Blanchett și Regina Rania a Iordanului.

„M-a inspirat foarte mult să descopăr pasiunea Prințului William și cât este de hotărât să provoace schimbare”, a declarat artista despre inițiativa de mediu a Ducelui de Cambridge.

„Este incredibil să vezi cât este de hotărât, la fel ca toți cei de la Earthshot, să aducă schimbările de care este nevoie în lume într-un timp atât de scurt.
Și nu este imposibil. Este nevoie de mulți dintre noi, de multă hotărâre și dedicare și trebuie să atragem atenția asupra acestor lucruri”, a declarat vedeta despre lupta împotriva schimbărilor climatice.


Shakira a dezvăluit că motivul pentru care a acceptat să se implice în proiectul Eartshot Prize sunt copiii ei. „Mă inspiră ca mamă să îi văd atât de îngrijorați, de preocupați de planetă și de ce pot face ei pentru o lume mai bună”, a spus ea.

„Ca părinte, vreau să mă asigur că ei vor trăi într-o lume care va fi mai bună decât cea în care am crescut eu”, a declarat cântăreața.

Shakira formează un cuplu cu fotbalistul spaniol Gerard Pique din anul 2011.
Ei au împreună doi copii - Milan, de opt ani, și Sasha, de șase ani.

Foto: Hepta; Instagram/Shakira

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
2 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod