Sfatul emoționant oferit de Pink fiicei sale. Toate fetițele din lume ar trebui să-l audă

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în materie de frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în materie de frumusețe și modă
18 Septembrie 2017
Pe lângă ținutele excentrice, recitalurile spectaculoase și momentele controversate, ediția din acest a galei MTV Video Music Awards ne-a oferit și o adevărată lecție de viață, oferită de Pink.
Celebra cântăreață americană este recunoscută pentru personalitatea sa puternică și originalitatea de care dă dovadă atât în stilul său muzical, cât și în cel vestimentar. Căsătorită cu un motociclist specializat în cascadorii, Pink are doi copii, o fetiță în vârstă de șase ani și un băiețel de un an.

Aflată pe scenă pentru a accepta premiul Michael Jackson Video Vanguard Award, Pink nu a oferit doar un discurs de acceptare, ci și un sfat plin de înțelepciune adresat fiicei sale, Willow, în vârstă de șase ani.

"Willow mi-a spus într-o zi, din senin, 'Sunt cea mai urâtă fată pe care o cunosc'", a spus Pink pe scenă.
După ce i-a cerut fiicei sale să explice de ce crede asta, fetița i-a spus că i se pare că arată ca un băiat cu părul lung. Ca drept răspuns, Pink a realizat o prezentare PowerPoint."În acea prezentare erau staruri rock cu un aspect androgin și artiști care trăiesc autentic", a mai spus Pink.
Printre cei din prezentare se numărau staruri precum Prince, Michael Jackson sau Janis Joplin. "Probabil că oamenii au făcut glume pe seama aspectului lor în fiecare zi a vieții lor, dar ei au mers mai departe și au continuat să ne inspire pe noi toți", a adăugat Pink.

Vedeta i-a spus apoi fiicei sale, care își consideră mama frumoasă, că oamenii fac glume și pe seama ei pentru că "arată ca un băiat" sau pentru că este prea puternică și masculină.

"Mă vezi pe mine că îmi las părul lung? Mă vezi că îmi schimb corpul? Mă vezi că schimb felul în care mă prezint în faţa lumii?", la care Willow i-a răspuns "Nu, mamă", "Mă vezi umplând stadioane peste tot în lume?", "Da, mamă."  Atunci, artista i-a oferit cel mai preţios sfat: "Aşa că, micuţa mea, noi nu ne schimbăm.
Noi luăm pietrişul şi carapacea şi facem o perlă.
Noi îi ajutăm pe alţi oameni să se schimbe, astfel încât să vadă mai multe tipuri de frumuseţe".

Pink a continuat mulţumindu-le tuturor artiştilor care continuă să se arăte lumii aşa cum sunt cu adevărat şi a încheiat discursul cu un mesaj către fiica ei, care se afla în sală: "Iar tu, draga mea, eşti frumoasă şi te iubesc". 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod