Serena Williams este însărcinată cu primul său copil

Tenismena americană Serena Williams a anunţat pe Snapchat că este însărcinată cu primul ei copil.
Serena Williams şi-a arătat burtica de gravidă pe Snapchat, anunţându-şi fanii că este însărcinată în 20 de săptămâni cu primul său copil pe care îl are cu logodnicul său, Alexis Ohanian, co-fondatorul Reddit, informează publicaţia DailyMail.

“20 de săptămâni,” a scris Williams, în vârstă de 35 de ani, alături de selfie-ul făcut în faţa oglinzii, imagine în care jucătoarea de tenis poate fi văzută etalându-şi burtica şi purtând un costum de baie galben.



În decembrie, anul trecut, celebra jucătoare de tenis a anunţat logodna cu antreprenorul american Alexis Ohanian (33 ani), iar acum a decis să facă publică vestea că aşteaptă un copil.
Deşi a şters la scurtă vreme fotografia postată cu sarcina ei, apropiaţi ai tenismenei au afirmat că aceasta este într-adevăr însărcinată.



Serena Williams deţine cele mai multe trofee de Grand Slam decât orice altă jucătoare din Open Era, câştigând cel de-al 23-lea trofeu în ianuarie, la Australian Open. Iar dacă ne luăm după datele oferite de ea, Serena era însărcinată în momentul în care a câştigat cel de-al 23-lea trofeu în ianuarie, la Australian Open.
20 Aprilie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod