Secretul surprinzător care o ajută pe Hailey Bieber să aibă un ten de invidiat

Vedeta își împărtășește secretele de dietă, fitness și îngrijire care o ajută să fie mereu în formă și să arate bine.

Hailey Bieber are o piele incredibil de luminoasa, chiar si pentru o vedeta. Daca arunci o privire pe contul ei de Instagram, vei vedea o multime de imagini in care modelul in varsta de 24 de ani arata perfect chiar si fara machiaj.

 

Cel mai bun remediu pentru piele


Trasaturile fizice incontestabile au propulsat-o in lumea modei, dar sotia lui Justin Bieber foloseste si un truc simplu care, spune ea, o ajuta sa-si intretina pielea. Si este unul surprinzator, pentru ca intra in contradictie cu ceea ce recomanda multe vedete: mergeti la plaja, este indemnul ei.

„Pielea mea se simte cel mai bine cand sunt pe tarmul oceanului”, a declarat ea pentru Harper’s Bazaar.

„Apa sarata e cel mai bun remediu pentru pielea mea si am descoperit ca natura este cel mai bun calmant pentru pielea mea sensibila”, a mai spus modelul.

Cand nu poate merge la plaja, asa cum s-a intamplat in timpul carantinei din martie pe care a petrecut-o in Canada cu Justin Bieber, Hailey foloseste produse cosmetice care se apropie cel mai mult de elementele naturii. „Filosofia mea de frumusete este sa gasesc produse curate si hranitoare cu ingrediente din natura care sunt testate de stiinta.
Am descoperit recent aceasta lume vasta a frumusetii naturale pe care o ador”, a spus ea. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

12 Ianuarie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod