Lucruri pe care doar bărbații îndrăgostiți ți le spun

Femeia folosește o mulțime de metode pentru a spune cuiva că nu este interesată sau, din contră, că ar vrea să fie ceva mai mult între ea și persoana respectivă.
Limbajul trupului ne este întotdeauna un aliat de nădejde, iar o privire senzuală sau trecerea degetelor prin păr poate să îi spună celui de lângă tine care îți sunt intențiile.

La acest capitol, bărbații nu prea excelează. Nu pun foarte mare accent pe aceste mesaje, ci preferă să rămână bărbați până la capăt și să ne arate ce simt pentru noi cu ajutorul cuvintelor. Totuși, aici intervine o altă problemă: comunicarea. Nu toată lumea este expertă în această privință, iar cuvintele lor de cele mai multe ori nu ne transmit nimic.
Tocmai de aceea trebuie să știi care sunt lucrurile pe care doar un bărbat care te iubește ți le-ar spune.

Lucruri pe care doar bărbații îndrăgostiți ți le spun


Mi-a adus aminte de tine.

Nu va spune că se gândește la tine pentru că îi este greu să își expună sentimentele. Acest lucru l-ar face extrem de vulnerabil, și tocmai de aceea va alege această propoziție pentru a-ți aduce aminte că faci parte din viața lui.

Te ajut eu.

Bărbaților le place să știe că ai nevoie de ei și că se pot face utili.
Aceștia vor să recunoști uneori că nu te poți descurca singură și că ai avea nevoie de ajutor. Dacă se oferă des să te ajute, atunci cu siguranță este îndrăgostit de tine până peste cap!

Ești frumoasă.

Dacă îți spune că arăți bine și că ești frumoasă, încetează să ai reacții exagerate. Nu te mai gândi la ce s-ar fi putut referi, deoarece mesajul este clar. Pentru el ești cea mai frumoasă persoană din lume, iar tu nu trebuie decât să accepți politicos complimentul.
Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod