Sarah Jessica Parker, faima si... gafe!

Nu stiu daca a existat o femeie pe lumea asta care sa nu fi vazut macar un episod din serialul "Totul despre sex" ("Sex And The City")... Eram innebunite sa nu ratam nici un moment, nici o patanie a celor patru prietene nedespartite, care spuneau lucrurilor pe nume si nu aveau nici o inhibitie in materie de viata amoroasa. Am iubit personajul Carrie Bradshaw, interpretat cu mult umor de Sarah Jessica Parker. Si asa, in ochii nostri, actrita si-a castigat locul cuvenit. La fel de impatimita de moda si de pantofii Manolo Blahnik, de colectie, ca si personajul pe care l-a jucat, vedeta a stralucit la premiere, lansari, evenimente. Ei bine, in stilul ei caracteristic, nici gafele ei nu au fost chiar lipsite de "glamour"...

In noiembrie 2003, hair stylistul vedetei, Anthony Dick, a dezvaluit faptul ca Sarah Jessica Parker foloseste in mod frecvent pentru spalarea parului produsul Mane 'N Tail, un sampon pentru... cai. "Tone de celebritati il folosesc", a adaugat Dick, "dar pastreaza aceasta informatie cat mai discreta posibil, pentru ca stiu ca nu suna deloc spectaculos si demn de o vedeta...".

Desi serialul s-a bucurat de un foarte mare succes, in special in randurile publicului feminin, scandalurile din culise au devenit tot mai vizibile, o data cu apropierea de final a ultimului sezon de filmari. Desi extrem de bune prietene pe marele ecran, Parker (Carrie Bradshaw), Kim Cattrall (Samantha Jones), Kristin Davis (Charlotte York) si Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) nu s-au avut foarte bine la suflet in viata de zi cu zi, ba chiar a existat o rivalitate accentuata intre Parker si Cattrall.

Mai mult decat atat, se pare ca nu doar Cattrall a avut ceva de impartit cu actrita blonda... Chris Noth, cel care a interpretat faimosul rol Mr. Big din "Totul despre sex", nu a fost nici el prea incantat sa isi reia rolul de iubit al vedetei. Acesta a declarat: "Este foaaarte plictisitor. Am o sumedenie de alte oferte si aleg sa nu fac asta."

In timpul unei aparitii in emisiunea Bravo "Inside The Actor's Studio", Parker a fost intrebata ce sunet iubeste cel mai mult. Raspunsul ei? "Ka-ching!", respectiv sunetul specific pe care americanii il folosesc pentru incasarea banilor... Nimic de mirare, in conditiile in care actrita este arhicunoscuta pentru gusturile sale extrem de... costisitoare.

In timp ce prezenta MTV Movie Awards 2000, Parker a schimbat 15 toalete diferite... Pana si remarcele ei din timpul unui eveniment caritabil de strangere de fonduri pentru victimele atentatelor teroriste de la 11 Septembrie (eveniment la care a participat imbracata intr-o rochie neagra Oscar de la Renta) au fost formulate in termeni imprumutati din moda: "Newyorkezii au intotdeauna accesoriile potrivite, iar, in acest sezon, cele doua accesorii pe care le poarta toata lumea sunt curajul si mandria."

Cel mai stanjenitor moment trait de Parker a aparut in timpul reprezentatiei teatrale a piesei "Annie", de pe Broadway. "Mi-am spart o parte din dinte cu o perie, in timp ce cantam.", isi aminteste actrita. Cum se numea cantecul? "Hard Knock Life"...

In anul 2002, Sarah Jessica Parker a primit Globul de Aur pentru Cea mai buna actrita, datorita aceluiasi deja celebru rol Carrie din "Totul despre sex". Discursul de multumire al actritei a fost perfect - in afara unei mici probleme: a uitat sa ii multumeasca sotului ei, actorul Matthew Broderick! Aceasta omisiune a fost destul de ciudata, avad in vedere atentia deosebita pe care actrita o acorda detaliilor - cum ar fi sa isi schimbe toaleta de 15 ori la un eveniment de cateva ore...

Desi Matthew Broderick a fost adesea rugat de catre producatorii serialului sa isi faca aparitia in acest show, starul a refuzat intotdeauna invitatia. Celebra sa sotie a explicat: "Este prea ocupat - dar oricare dintre femei ar fi norocoasa sa il aiba.", dupa care a adaugat razand: "Vreau sa spun, sa joace alaturi de el...".

Parker a fost mereu abordata de fanii sai, nerabdatori sa ii impartaseasca diferite detalii ale vietii lor intime: "Imi arata tot felul de lucruri pe care si le-au cumparat sa isi imbunatateasca viata sexuala. M-am obisnuit cu asta, dar este foarte ciudat pentru cineva ca Matthew - este socat de lucruri de genul asta."

In martie 2002, revista "Us Weekly" a afirmat ca Sarah Jessica Parker "a dat cu pumnul in masa" si a refuzat o aparitie planificata in serial a lui Britney Spears, aparitie pe care a catalogat-o drept o imitatie si o aiureala. "Am lucrat al naibii de mult ca sa duc serialul asta unde este acum", se pare ca a exclamat Parker, "si sa fiu a naibii daca o sa fiu pusa in umbra de un Mouseketeer! (n.r.: acesta a fost numele show-ului pentru copii care a 'lansat-o' pe Britney Spears in industria divertismentului)."

Criticii nu au lasat-o insa "netaxata" pe actrita - acestia au dezvaluit ca nici Parker nu a fost foarte straina de astfel de inceputuri "fragile" si usor penibile in show-biz, avand in vedere ca una dintre primele sale aparitii publice a fost in musicalul "Annie", unde a interpretat piesa "Tomorrow".

In Ajunul Anului Nou, in 2000, vedeta a luat o decizie extrem de neobisnuita: sa inceteze sa isi mai... mestece obrajii pe interior, un obicei urat care a facut-o adesea sa isi muste pielea, lasand-o cicatrizata si insangerata. A reusit Parker sa se tina de cuvant? Doamne fereste, nu! La numai 20 de minute petrecute in anul 2001, actrita revenise la vechiul sau obicei.

In concluzie, nici una dintre vedete nu este scutita de penibil... Desi impecabile pe covorul rosu, starurile reusesc sa ne surprinda cu declaratii si comportamente stranii. Uneori, obisnuiesc sa le agraveze, doar pentru ca statutul de VIP-uri le "permite". Oricum ar fi, este placut sa vezi ca nu esti singura imperfecta din lume si ca pana si la "case mai mari" se intampla neplaceri...
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mirabela pe 4 Oct 2010, 16:13
    Sex and the city-Cel mai tare serial ever!

    Articol de 2 lei...tot ce ati facut a fost sa o puneti pe Sarah intr-o lumina proasta...sincer nu ati reusit...fanele "Sex and the city" o vor iubi pe Carrie toata viata si vor avea o simpatie pentru Sarah pentru ca e si ea om...toti gresim si avem defecte...

    0
    0

  • vicky pe 9 Mai 2010, 21:03
    SJP

    Sarah este uimitoare! Cred ca multi ar dori sa aiba o parte din ce are ea! Si toate patru sunt niste actrite grozave, filmele, serialul si cele artistice, merita vazute. Este viata de zi cu zi, undeva unde si conditiile de viata sunt mai bune si posibilitatile sunt mai multe.

    0
    0

  • anca pe 14 Nov 2008, 15:39
    sarah

    indiferent de pareri sarah va fi intodeauna idolul multor femei.

    0
    0

  • micaela2007 pe 25 Apr 2008, 13:58
    parker

    tot ce spuneti are un aer asa de rautacios...Presupun ca articolul e tradus din vreo revista din afara.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod