Salman Khan a filmat la Sibiu. Actorul indian a fost asaltat de fani

18 Noiembrie 2013
Întrebat de ziariști despre relaţia cu Iulia Vântur, starul de la Bollywood a răspuns că sunt prieteni foarte buni și că e posibil să se vadă la București.

Actorul indian a sosit duminică în Sibiu şi s-a cazat la un hotel de cinci stele din oraş. Duminică după-amiază şi în cursul zilei de luni, Salman Khan a filmat pentru o peliculă regizată de fratele lui, Sohail, în zona centrală a oraşului.

"Serviciul de Administrare a Domeniului Public a emis un aviz de ocupare a domeniului public unei firme care a solicitat permisiunea de a filma în zone din centrul istoric al Sibiului. Avizul de ocupare a domeniului public a fost emis pentru 17 noiembrie pentru Bulevardul Nicolae Bălcescu, Piaţa Mare şi Piaţa Mică - Podul Minciunilor. Avizul pentru 18 noiembrie a fost emis pentru Piaţa Aurarilor şi Piaţa Mică - Podul Minciunilor",
a declarat, luni, pentru Mediafax, Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Potrivit acesteia, taxa achitată de firma respectivă pentru ocuparea domeniului public şi pentru accesul auto în zona pietonală a fost de 1.300 de lei.

Luni, actorul a fost asaltat de mai mulţi fani care au dorit să se fotografieze cu el.Salman Khan s-a declarat încântat de Sibiu şi a precizat că a gustat din mâncărurile tradiţionale româneşti. "Sibiul este minunat. Stăm într-un loc foarte frumos, Grădina zoologica este una dintre cele mai vechi din România, are şi un stejar care are 600 de ani, majoritatea au 100 de ani. Acolo e un restaurant tradiţional românesc unde am mâncat aseară şi mâncarea a fost foarte bună. Am mâncat ceva românesc, nu ştiu cum se numeşte, dar a fost ceva din pui, foarte bun.
Eu nu mănânc porc"
, a declarat el presei.

Potrivit acestuia, filmul "Jai Ho" în care joacă şi care este regizat de fratele său, Sohail, "are de toate". "În acest film indian avem de toate: de la acţiune la romantism, locaţii minunate. Deci, sunt aici pentru aproximativ o săptămână, dar mă întorc. Aş vrea să mai stau, dar sunt gazda unui show TV la care trebuie să filmez sâmbătă, deci trebuie să fiu în Bombay", a mai declarat starul.Întrebat cum este să joace într-un film regizat de fratele său, Salman Khan a răspuns: "E un calvar, pentru că el îmi poate cere să fac de mai multe ori o scenă şi nu mă pot supăra pe el".

La rândul său, Sohail Khan, regizorul peliculei, a declarat că filmul trebuie terminat până în 24 ianuarie şi a precizat că din distribuţie mai fac parte două actriţe, una dintre ele aflată la primul film, alta cunoscută din peliculele "Viaţa lui Pi" şi "Puterea numelui".

"La Daisy ( Daisy Shah - n.r) este primul ei film.

Este foarte bună, e un personaj special. Sunt două femei în acest film, una dintre ele este Tabu, care a jucat în filmele internaţionale «Viaţa lui Pi» şi «Puterea numelui» şi ne bucurăm că face parte şi din filmul nostru", a declarat Sohail Khan.

Acesta a explicat că "Jai Ho" înseamnă "un fel de salut". "Când saluţi pe cineva căruia îi doreşti bine îi spui: «Jai Ho».

Adică: să îţi meargă totul bine! Acesta este înţelesul de bază", a mai explicat regizorul, care a menţionat că echipa de filmare va pleca joi din Sibiu.

Întrebat de jurnaliști despre relaţia cu Iulia Vântur, Salman Khan a spus că sunt prieteni foarte buni şi că e posibil să se vadă la Bucureşti, după încheierea filmărilor. "Eu şi Iulia suntem prieteni buni. După ce termin filmările, dacă timpul îi va permite, ne vom vedea la Bucureşti", a declarat misterios actorul.În ultimul an, presa din România și cea din India au scris despre relația dintre prezentatoarea emisiunii "Dansez pentru tine" și starul indian. Cei doi nici nu au confirmat, dar nici nu au informat informațiile.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod