S-au certat, dar le-a prins bine: Zeta-Jones şi Michael Douglas, mai fericiţi ca niciodată

Din nou fericiţi: Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas au fost în centrul atenţiei la gala de la New Yorjk


Înainte de despărţirea lor din august 2013, ambele vedete au trecut prin perioade dificile. Michael Douglas a urmat un tratament agresiv împotriva unui "cancer la gât", iar Catherine Zeta-Jones s-a internat într-o clinică specializată în tratarea persoanelor diagnosticate cu tulburare bipolară. Michael Douglas a declarat ulterior că a minţit în legătură cu diagnosticul de cancer la gât, actorul american urmând de fapt un tratament împotriva cancerului la limbă.

În noiembrie anul trecut, cei doi actori şi-au vândut vila din New York cu suma de 7,5 milioane de dolari.

Cuplul achiziţionase acea proprietate din Bedford, o suburbie a metropolei americane, în anul 2010. Potrivit publicaţiei Los Angeles Times, ei au cumpărat acea vilă cu 5 milioane de dolari, dar au decis la sfârşitul anului trecut să o scoată la vânzare pentru 8,1 milioane de dolari.

Vila are şase dormitoare şi şase săli de baie. Pe aceeaşi proprietate uriaşă, care are o suprafaţă totală de 23.000 de metri pătraţi, se mai găsesc o casă de oaspeţi, mai multe grădini, o seră, un centru spa şi o piscină.
Cuplul a vândut această proprietate la doar două săptămâni după ce au cumpărat o alta, în aceeaşi zonă, cu 11,7 milioane de dolari. Noua reşedinţă a actorilor, construită pe un teren care totalizează 52.000 de metri pătraţi, conţine opt dormitoare şi 18 săli de baie.

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas s-au cunoscut în 1998 prin intermediul actorului Danny DeVito şi s-au căsătorit la 18 noiembrie 2000. Ei au împreună doi copii, Dylan, în vârstă de 13 ani, şi Carys, în vârstă de 10 ani.


Foto: Daily Mail

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bombasexy pe 13 Mai 2015, 19:17
    zetacurveta și moșucocoșu

    Cred ca a fost invers, Zeta i-a supt vlaga lui Bosh și a fost expirată. De-aia arată zeta de 60+

    1
    1

  • Alf pe 13 Mai 2015, 16:51
    varsta

    Zeta-Jones arata ca o stafie de cand s-a maritat cu un mosh. Pare o baba de 65 de ani, i-a supt ala toata tineretea din ea. Sa se invete minte toate tinerele sa isi caute pereche de varsta lor, sa nu-si omoare zilele cu mosi nesuferiti.

    0
    0

  • NEMESIS pe 13 Mai 2015, 16:02
    din păcate

    Auzi, atentule, din păcate pentru lumea cinematografiei, mă-ta era fertilă...

    0
    1

  • atent pe 13 Mai 2015, 12:32
    doi

    doi impostori boshorogi!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod