Românii au talent. Mihaela Rădulescu, un scandal naţional. De ce creează isterie?



Mihaela Rădulescu a fost atacată, după prima ediţie a show-ului „Românii au talent“, şi de mai multe bloggeriţe. „Ştiu că e cam nasol ca eu, un nimeni, să îţi spun că esti penibilă. Dar o fac! Uneori, noi, ăştia mai mici şi mai neînsemnaţi, mai spunem şi lucruri trăsnite, dar care au destul de mult sens! Eşti penibilă! Înţeleg! Ai 45 de ani, ai fost nevoită să îţi pui silicoane pentru că sânii ţi s-au lăsat, cu fiecare zi care trece îţi mai apare un rid pe faţă şi probabil că treci printr-o criză destul de naşpa. Dar asta nu îţi dă dreptul să acţionezi şi să vorbeşti aşa cum o faci.

Eşti penibilă“, a scris pe internet Adriana Şandru, studenta la jurnalism în cadrul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării de la Universitatea din Bucureşti.

Mihaela Rădulescu a fost apărată de Mircea Badea, dar a şi scris pe propria ei pagină de Facebook un mesaj pentru cei care o atacă. „Mihaela Rădulescu vă roagă să rezistaţi. Nimic nu îmbătrâneşte mai urât decât nervii, răutatea şi nefericirea. Femei supărate, nu vă mai aşteptaţi la iubire şi respect din partea bărbaţilor voştri, dacă vi se pare că, la 45 de ani, o femeie e bătrână şi expirată. Emanciparea femeilor române e ca autostrada la care visăm - n-o să putem profita de ea prea curând.
Tocmai vin de la sport, unde mi-am «sculptat» din nou coapsele şi fesierii, talia şi braţele. Cu gantere şi săculeţi de nisip, nu cu briceagul. Am mancat un iaurt cu cereale, dacă întreabă cineva. Am vrut să vă spun că am verificat şi temele copilului, dar mi-e că nu o să vă împăcaţi nici cu ideea că sunt o mamă bună“
, a scris vedeta.

Mihaela Rădulescu le-a dezvăluit jurnaliştilor de la Libertatea că tot ceea ce face la „Românii au talent“ este doar un job şi trebuie să joace un rol, acela de „Gică contra“. „Aşa e formatul oriunde în lume. Pentru asta am fost angajată şi, după reacţiile stârnite şi cifrele de audienţe, se pare că toţi ne facem perfect treaba la locul de muncă.
Faptul că am fost angajată să joc un rol în acest spectacol de televiziune nu e nici pe înţelesul tuturor şi nici pe placul tuturor. Dar, cum mă ştiţi, îmi asum tot ce fac şi merg mai departe“
, a spus, pentru Libertatea, Mihaela Rădulescu.

Diva de la Monaco a făcut referire la cifrele de audienţă deoarece prima ediţie din noul sezon „Românii au talent“ a zdrobit concurenţa. Emisiunea de la Pro TV a fost urmărită, în medie, de 4,3 milioane de telespectatori, în timp ce pe Kanal D se uitau 1,1 milioane de români, iar Antena 1 era urmărită de doar 560.000 de persoane.

Cu toate acestea, „Românii au talent“ nu a avut acum cel mai bun rating din istorie şi nici măcar cel mai bun debut din toate timpurile.
Recordul de audienţă a fost înregistrat în sezonul al treilea, la cea de-a şaptea ediţie, când pe Pro TV se uitau 5,9 milioane de români. Cel mai bun debut a avut loc în sezonul al treilea, atunci când la „Românii au talent“ s-au uitat 5,3 milioane de telespectatori.

17 Martie 2015
 

Comentarii (1)


  • Dorel pe 17 Mar 2015, 15:43
    radulescu ca radulescu

    insa mie nu-mi place tzigancusa rroma Andra ! face favoritisme celor de etnia lor , se imbraca intotdeauna tziganeste sfidand pe toata lumea ! rasul ei de piranda cu tonul jos ! slaba profesionista ! nu exista nimeni altcineva capabil pentru un asemenea show ? ma dezgusta tziganii la tv si mi-e greata !

    5
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod