România: Top 9 vedete care "freacă menta"

Ce face Simona Senzual când nu face nimic? Categoric nimic. La aceeaşi categorie a "vedetelor" care nu fac nimic, dar apar tot timpul în presă intră şi Andreea Tonciu, Ioana Popescu sau Ramona Gabor. Una s-a combinat cu nu ştiu ce fotbalist care la rândul lui se împacă foarte bine cu rolul de... rezervă, alta s-a gândit că reteţa succesului e penibilul şi face totul ca să atingă cota maximă, iar alta, noroc că are o soră.

Pe lângă personajele mai sus amintite, lista persoanelor publice care nu fac nimic, dar sunt... publice, este foarte lungă. Astăzi am decis să le prezentăm pe cele mai importante dintre ele.
1 din 10

Simona Senzual îl imploră pe Maharu' să facă sex cu ea

"Simona Senzual şi-a injectat botox în buze", "Simona Senzual, bătută de Maharu'", "Simona Senzual ştie teorema lui Pitagora", cam acesta este registrul ştirilor care apar despre blondina devenintă vedetă pentru... nimic. Epopeea continuă şi nimeni nu înţelege de ce.
13 Decembrie 2010
 

Comentarii (20)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • powere_of_love9 pe 15 Dec 2010, 16:10
    powere_of_love9@yahoo.com

    pe ADELINA nu o stiu prea bine , dar o simt rasfatata, dusa de val , ea nu realizeaza ce face , nu stie cu ce are de aface , ea crede ca totul e o joaca, saraca de ea.NU stie cit rau isi face.

    0
    0

  • powere_of_love9 pe 15 Dec 2010, 16:06
    powere_of_love9@yahoo.com

    BIANCA BIANCA ..imi pare rau de tine sincer , ai fi putut sa te ti de casa , de linistea ta , si sa fi cuminte in continuare , esti finuta si desteapta , trebuia sa stai in banca ta...........nu sa gusti din ispite , ai cazut prada diavolului, vrei sa te arunci si nu e bine . Tu de ce crezi ca ti sa intimplat cu piciorul , asta e un dar primit datorita , adica rezultatul , pacatului care il faci.Si ai sa mai primesti acaste daruri , ele vin ca sa inpiedice omul sa realizeze ca nu e bine ce faci.....Inseamna ca mai ai o sansa sa te intorci de unde ai pornit . Adica sa fi cuminte.

    0
    0

  • powere_of_love9 pe 15 Dec 2010, 16:00
    powere_of_love9@yahoo.com

    ziceam de Botezatu ca mie mila ........dar de SENZUAL ce sa mai zic , eu sint o pers credincioasa si cuminte , din cauza asta mie sila sa ma uit la asa zisa pers. daca pot so numesc asa....vai de ea , e jucarica diavolului.....imi vine sa pling ca se distrug asa copii care devin la maturitate, un microb al omeniri.....of

    0
    0

  • RoMania pe 14 Dec 2010, 00:36
    Zdrentele democratiei

    Ce sa fie ?...ce se gaseste pe centura orasului !!!.....aici este "vedeta" de centura !!!

    0
    0

  • angela_lungu pe 13 Dec 2010, 23:12
    vedete care freaca menta

    sunt vedete de 2 lei . toate proastele apar la tv . habar nu au sa vb le trebuie mul sa se cizeleze apoi nivelul lor de cultura si pregatire lasa de dorit in afara de faptul ca umblu cu indivizi care au baini, si aia tot de 2 lei . cum e sacul e si peticul titlu e binee pus

    0
    0

  • papusa_dulce pe 13 Dec 2010, 23:05
    un vot va rog? :D si inscrieti-va si voi :P

    http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-papusa_dulce

    0
    0

  • pollet_a pe 13 Dec 2010, 22:18
    Lavete !!!!!!!!!

    Astea sunt vedete? Eu le-as numi LAVETE...renumite, desigur. Sau FRECATURI....suna mai bine, mai simbolic. Doamne, unde am ajuns....Auzi..., vedete.......Daca si astea sunt vedete, ...eu sunt sora cu PAPA....... Gasiti-le alta denumire, nu vedete.

    0
    0

  • Cosmina pe 13 Dec 2010, 22:06
    Ura!

    Pai eu sincera pe multe dintre ele nici macar nu le cunosc:|...cat despre Bianca...aveti dreptate intr`adevar dar mie imi place foarte mult de ea doar ca e putin cam prea de tot...dar e foarte OK...ji fetele chiar e descurca deci nu vad unde e problema, fiecare incepe de jos....:D

    0
    0

  • cirebica pe 13 Dec 2010, 21:59
    anonim

    Da ce vreti doamnelor si domnilor, nu vedeti ca ,, Acces direct", ,, Drept la tinta" ..,, Hapy a lui Maruta" promoveza toate tutele, care cu cine s-a impacat, cu cine s-a combinat etc.nimic de valoare.Avem atatea valori, artisti adevarati care nu sunt promovati.Mai nou si in telenovelele astea romanesti a intrat sa joace si Bianca si multe altele care nici macar nu au studii superioare, dar cine este de vina daca nu tot televiziunea si presa ca promoveaza asa ceva.Din pacate ne lovim de aceste lucruri zi de zi.daca vrei sa asculti o muzica, auzi doar manele si pe toti tiganii...ce sa facem??? asta este cultura noastra, cu asta ne laudam noi romanii( super).

    0
    0

  • ssamara20 pe 13 Dec 2010, 18:05
    bravo!

    ma bucur ca a sosit timpul sa punem la colt pe cine nu are nimic in comun cu statutul de vedeta dar apar in presa si peste tot pentru raiting! ce talente au fetele astea? cine sunt ele de fapt si ce ar fi fost fara banii si iubiti lor celebri? pacat ca nu ati mentionat-o si pe daniela crudu

    0
    0

  • zambiluta pe 13 Dec 2010, 17:42
    ,,vedete"

    Iar ati gresit titlul. Trebuia sa scrieti vedete cu ghilimelele de rigoare . Dar ,daca le-ati fi pus, noi ce mai comentam acum?! Uneori stau si ma intreb cum poate sa fie interesata de lumea dea asa ceva? Ca de n-ar fi, nu s-ar vinde tabloidele, n-ar avea rating emisiunile ce promoveaza specimenele astea. Ma gandesc si imi dau seama ca suntem in pericol ca natie daca astea sunt valorile noastre !!!!!!

    0
    0

  • niko pe 13 Dec 2010, 17:27
    vedete

    astea nu sunt vedete,sunt falsuri clare.nu sunt in stare sa lege 2 vorbe coerent,au avut ,,norocul,,sa le promoveze unii,dupa ce le-a scuturat bine paturile

    0
    0

  • laura. pe 13 Dec 2010, 16:06
    vedete?

    vina este doar a celor din televiziune! si celui care a scris acest articol....cum ati putut sa numiti aceste persoane vedete? Nu sunt deloc vedete sunt doar papitoi care apar pe ecrane sa se faca de ras. Daca ei sunt vedete.......Angelina Jolie ce este? Dumnezeu?

    0
    0

  • claudela86 pe 13 Dec 2010, 14:56
    ohh..

    stau degeaba, dar stiu cu cine sa se culce...

    0
    0

  • Raluca pe 13 Dec 2010, 14:25
    asa si?

    Un alt articol scris pentru a proslavi nimicurile... Un alt articol scris degeaba. Sunteti penibili si voi si toate "vedetele".

    0
    0

  • adyna pe 13 Dec 2010, 14:13
    Andreea

    Andreea Popescu este dansatoarea Deliei de 3-4 ani, iar cu Liviu a fost anul acesta... deci facea ceva de dinainte...;)

    0
    0

  • galia pe 13 Dec 2010, 11:48
    adelina

    oare cei ce o promoveaza ca prezentatoare sau vedeta stiu ca a picat prima sesiune la BAcalaureat cu 3 la lb.romana/scris?

    0
    0

  • liliana pe 13 Dec 2010, 09:43
    ...........

    Ma refeream la Adelina Pestritu.Si restul e tot ....varza,dar chiar trebuia sa precizez.

    0
    0

  • liliana pe 13 Dec 2010, 09:41
    ...............

    Am reusit sa vad cateva secvente din noul ei job de prezentatoare la emisiune de pe KanaD.Facea atatea pauze intre cuvinte incat aveai impresia ce citeste de pe promter precum un copil de clasa I.Cealalta dinaintea ei facea la fel,dar aveam impresia ca are probleme cu dictia,ii ieseau cam greu cuvintele din gura.Probabil ca Adelina a crezut ca daca o imita va avea acelasi efect.Oricum ...nu ne obliga nimeni sa ne uitam daca nu ne place.........iar prostia este atat de promovata in zilele noastre incat iti face impresia ca a fi destept este un handicap.

    0
    0

  • elenush05 pe 13 Dec 2010, 09:38
    voi,media....

    datorita voua au ajuns pe ecran.ca le bagati prea mult in seama..si rar vezi o emisiune Tv frumoasa .ati uitat de Oana si Viorel Lis,Monica Columbeanu (nici aia nu face cine stie ce ),Adina Barbu,si mai e una de la fost Asia(Alina),care aia apare doar cand se cupleaza cu X si mare masina de mii de euro si lista poate continua.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod