România on-line: 5 filmuleţe care au spart internetul. Vezi care sunt!

Într-o lume în care net-ul este la îndemâna oricui, postările amuzante au devenit pelicule demne de box office, iar protagoniştii se transformă, peste noapte, în adevărate staruri.
Într-o lume în care net-ul este la îndemâna oricui, postările amuzante au devenit pelicule demne de box office, iar protagoniştii se transformă, peste noapte, în adevărate staruri. 
 
1. Maria Dinulescu, luată la mişto
Actriţa Maria Dinulescu a apărut într-un filmuleţ în care îşi prezenta viaţa de zi cu zi vorbind în engleză. Maria făcea baie în piscină, după care a ieşit pe balcon, timp în care povestea cum decurge o zi din viaţa ei. După postarea lui pe internet, trei actori de stand-up comedy, au parodiat-o imediat.
Aceştia au realizat filmuleţe asemănătoare, în care vorbesc într-o engleză stâlcită, amestecată cu propoziţii în limba română.



 
2. Arta de a încurca invitaţii, în direct
Un prezentator al postului Speranţa TV a comis o gafă de proporţii, în debutul emisiunii sale, numită "Perspective". El a precizat că tema emisiunii sunt drogurile uşoare, iar invitatul din platou - psihiatrul Eugen Hriscu. De fapt, prezentatorul încurcase atât tema, cât şi numele şi funcţia invitatului.
În platou era Sorin Minea, patronul Angst şi preşedintele Patronatului Romalimenta.




3. Când un român ajunge în America
Postările în care diverşi compatrioţi, stabiliţi în străinătate, îşi prezintă casele, maşinile şi alte bunuri materiale pe care le-au dobândit pe meleaguri străine, au devenit un adevărat deliciu pentru internauţi. Vasile Tintas este un român, stabilit în SUA, care a devenit celebru pe internet datorită filmuleţelor în care se laudă, într-o română amestecată cu o engleză stâlcită, cu traiul său de lux.



 
 
4. "Luaţi site-ul de cultură şi băgaţi-l în dubă"
În timpul protestelor din Bucureşti, din luna ianuarie, câţiva jurnalişti de la site-ul de cultură tustiai.ro au fost opriţi de jandarmi în Piaţa Unirii şi "băgaţi" în dubă, deşi tinerii le-au explicat forţelor de ordine că nu sunt protestatari. La vociferările jurnaliştilor, jandarmii au răspuns scurt şi la obiect: "Sunteţi site de cultură? Luaţi site-ul de cultură şi băgaţi-l în dubă".


 
5.
"Ţăranul cu Maserati", star pe internet
Petre Crăete este un român stabilit în Anglia. În prezent, el este bodyguardul actorului şi fostului luptător de arte marţiale, Alex Reid. Petre a devenit celebru datorită postărilor în care se laudă cu maşina, casa şi bunurile patronului său.

20 Aprilie 2012
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Oana Lia pe 24 Apr 2012, 15:18
    romani

    ... vai si amar de ei; frustrari si complexe...

    0
    0

  • ioana pe 20 Apr 2012, 20:24
    vai, vai!

    :))))) au! :))) vai! Nu pot folosi decat interjectii, deoarece protagonistii filmuletelor nu ar intelege cuvinte, ce sa mai zic de propozitii coreente! :)))))

    0
    0

  • manu pe 20 Apr 2012, 14:25
    doamne fereste-ma

    zau cita prostie zace in romani....nici romana nu stie sa vb ce sa mai zic de engleza dar are domnle masina ca a presedintelui..ce se mai lauda romanul....de asta suntem priviti asa cum suntem :o adunatura de marlani care profita si se lauda pe net!!!!!!!!!mi se face greata!

    3
    1

  • simona pe 20 Apr 2012, 03:15
    penibil

    Maria Dinulescu si accentul ei de mahala. Multi asa zisi V.I.P. din Romania nu mai au un simt al penibilului. vasile Tintas, sa stapineasca sanatos tot ce are, dar mai multa modestie si bun simt ar fi de dorit, daca vrea, asi putea oferi citeva cursuri pe gratis si online. Din pacate,taranismul romanesc este ca si o boala incurabila. Cei afectati, nu au sanse de vindecare.

    8
    0

  • TeBULESCU pe 20 Apr 2012, 02:22
    Luarar FOC :))

    Ia dat-o de la julit, ia spart paharu' de vin rosu. Practic s-a PISSAAT pe el :))

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod