România mondenă: Top 7 cele mai sexy vedete feminine ale anului 2012

Româncele sunt renumite în întreaga lume pentru frumuseţea lor, iar unii actori de la Hollywood au ajuns să aibă iubite din ţara noastră. Cel mai bun exemplu este Mădălina Ghenea, care a ajuns în braţele lui Gerard Butler şi ale lui Leonardo DiCaprio.
1 din 8

Mădălina Ghenea, probabil cea mai dorită femeie

Despre viaţa frumoasei românce s-ar putea scrie o carte. Ea a apărut în presă pentru prima dată ca fiind iubita lui Dragoş Săvulescu, acţionar la clubul de fotbal Dinamo Bucureşti.

După ce s-a despărţit de Săvulescu, Mădălina Ghenea a sărit în braţele fotbalistului Marco Borriello, recunoscut ca fiind un adevărat Don Juan.

Relaţia dintre cei doi nu a durat foarte mult, la doar câteva luni presa din Peninsulă afirmând că Mădălina Ghenea l-a părăsit pe fotbalist pentru a forma un cuplu cu Leonardo DiCaprio.

Imediat după ce s-a despărţit de Leonardo DiCaprio, fotomodelul a fost văzut în compania lui Adrien Brody, actor care a curtat-o mai multe luni la rând.

În prezent, Mădălina Ghenea trăieşte o relaţie de dragoste alături de Gerard Butler, unul dintre cei mai sexy actori din lume.

Despre Mădălina Ghenea se spune că ar mai fi avut în trecut şi o relaţie cu Eros Ramazzotti, după ce a apărut într-un videoclip de-al artistului.
2 Ianuarie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Uri pe 5 Ian 2013, 16:45
    Nerusinare si lipsa de creier !

    Sunt frumoase dar tare proaste ! Inafara de aparea cu sanii pe afara, cu fundul aproape descoperit si sa se prosteasaca la TV nu stiu altceva. S-a coborat prea JOS in Romania de le dau in reviste, la televiziune, etc. Halal educatie! Pt ca este multa prostime care sta gura casca la ele. E o politica de stat in final: ii ocupi pe prosti cururi goale sa ii poti fura mai usor! poti fura

    1
    0

  • Cacarau pe 5 Ian 2013, 02:43
    Vai mama ta, redactore

    Cate aparitii sexy a avut Iulia Vantur in 4 zile astea ce abia au trecut din 2013 ? Corecteaza reaqu' ca te sanctionez :))

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod