România mondenă: Top 6 mame în costume de baie. Vezi cum arată!

Vara este cel mai minunat anotimp. Plajă, soare, mare şi costume de baie. Şi chiar dacă pentru multe vedete venirea verii înseamnă diete, sală şi multe ore pe stadion, rezultatele sunt pe măsura efortului: un trup perfect, numai bun de admirat. 
1 din 7

Anca Ţurcaşiu, sexy la 42 de ani

Anca Ţurcaşiu arată la 42 de ani mai bine decât multe puştoaice de 20 de ani. Vedeta a reuşit să surprindă foarte mulţi bărbaţi când a apărut într-un pictorial sexy, în costum de baie. Printre ei se numără şi Mircea Badea. "Sunt extaziat de cum arată doamna Ţurcaşiu, care am înţeles că are 40 de ani şi a vrut să facă nişte poze. Eu cred şi mi se pare legitim şi corect că a vrut să le umilească pe duduile astea din showbiz. Un singur cuvânt am a spune, şi anume <impecabil>. Deci, da, aşa da. Vrei să pozezi sexy, păi, hai să vedem cu ce. Uite, aşa da", spunea Mircea Badea privind pozele Ancăi Ţurcaşiu. Trebuie să adăugăm şi că Anca are un fiu de 13 ani. Admiraţia este şi mai mare!
13 Iunie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • agladika pe 15 Iun 2012, 08:34
    wow

    fetelor eu zic sa nu va mai certati! trebuie sa recunoastem ca orice femeie si.ar dori sa arate atat de senzational ca aceste vedete! bravo lor! un pic de miscare in aer liber sau o vizita pe la sala,nu strica nimanui! multe femei ajung sa uite ca trebuie sa aiba grija de ele insele!

    3
    1

  • x pe 15 Iun 2012, 01:39
    pt angela

    pai mai fatuka ia si citeste mai bine si apoi comenteaza de raduleasca care e diferenta ma rog ca are 30 sau 40?in zece ani nu te schimbi prea mult ca nu esti copil ca sa fii in crestere!!!!!!!!

    2
    1

  • Valentina pe 14 Iun 2012, 14:56
    Anca e superba!

    Da, subscriu 100% la ce a spus Badea despre Anca Turcasiu: IMPECABIL! E superba, ce sa mai vorbim...! Am vazut pictorialul caci e destul de vechi, nu e de anul asta. Am ramas atunci impresionata, de cat de frumos arata la aceasta varsta. Un corp superb, de care are grija, din ce in ce mai mult, o data cu trecerea anilor. Daca ne amintim ce forme avea in tinerete... Probabil unii inca-si mai amintesc de filmul "Miss Litoral"... cand, dupa parerea mea, avea mult prea multe kg pentru o adevarat Miss.

    1
    3

  • Angela pe 13 Iun 2012, 14:37
    Raduleasca

    Arata foarte bine si are un corp lucrat, dar in niciun caz nu arata ca la 30 de ani. Se amageste singura daca asa crede. Soacra mea are 44 de ani, dar arata mai tanara ca ea, chiar daca nu are un abdomen bine definit.

    5
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod