România mondenă: Top 5 milionari burlaci şi sexy. Vezi cine e disponibil!

3 din 6

Dragoş Săvulescu s-a iubit cu Mădălina Ghenea

Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de peste doi ani, însă s-au despărţit spre sfârşitul anului 2011. Se spune că Dragoş Săvulescu a divorţat de soţia lui pentru a fi împreună cu Mădălina Ghenea, fotomodelul convingându-l să se mute împreună în Italia. Mai mult, acţionarul lui Dinamo a fost convins de iubita lui să meargă la sală şi să devină şi el un model.

În momentul în care acesta a încercat să obţină câteva contracte, Mădălina Ghenea l-a părăsit şi el a fost nevoit să revină în România. „A fost o relaţie frumoasă, fără interese, cum s-a scris. Nu am dorit să facem publică relaţia noastră. Despărţirea noastră s-a realizat fără lacrimi, fără vreun moment dramatic, tragic sau comic. Pur şi simplu avem drumuri diferite. Nu m-a părăsit pe mine nimeni, nici eu nu am părăsit pe nimeni. A fost vorba de o decizie comună“, a spus Dragoş Săvulescu la câteva luni după ce relaţia dintre el şi Mădălina Ghenea s-a încheiat.

Averea lui Dragoş Săvulescu este de 10 milioane de euro, potrivit „Forbes 500 miliardari“, în timp ce în „Capital Top 300“ acţionarul lui Dinamo nu se regăseşte.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod