România mondenă: Top 5 cele mai frumoase mame şi fiice. Vezi cum arată!

O zicală din popor zice: "aşa mamă, aşa fiică!", iar când vine vorba de vedete lucrurile nu stau altfel. Divele noastre se mândresc cu minunăţii de fete. Sunt frumoase, cochete şi sexy, dar mai ales, le place în lumina reflectoarelor, asemenea mamelor.
1 din 6

Anastasia şi Ileana Lazariuc, două femei frumoase

Anastasia Lazariuc a fost mereu o femeie foarte frumoasă, iar fiica sa Ileana este considerată una dintre cele mai sexy femei din România. Şi chiar dacă între cele două există o diferenţă de 30 de ani, cântăreaţa şi fiica ei poartă aceleaşi măsuri la îmbrăcăminte. "Sunt fericită că purtăm aceleaşi mărimi pentru că putem să ne împrumutăm hainele", povesteşte Anastasia. 
21 Mai 2012
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Denisse pe 22 Mai 2012, 09:55
    Antonia si mama

    Antonia si mama sa chiar sunt foarte frumoase.

    3
    2

  • johnny pe 21 Mai 2012, 23:23
    oare?

    Acum fara suparare , celelalte sunt frumoase, aveti dreptate, dar Nico nu e nici pe departe frumoasa.... Ba chiar arata ca o fosila....A-ti bagat-o in top la caterinca? Chiar e nasoala.

    1
    3

  • Mariana pe 21 Mai 2012, 10:24
    CELE MAI FRUMOASE...

    Sunt intrutotul de acord cu ce a scris Ana, sunt foarte multe mame si fice cu mult mai frumoase ,chiar daca nu au bani sa mearga regulat la saloanele de infrumusetare, sunt frumoase si naturale,

    7
    0

  • ANA pe 21 Mai 2012, 07:14
    CELE MAI FRUMOASE......

    NU-I ADEVARAT !! ATITEA MAME SI FIICE FRUMOASE SUNT IN ROMANIA !DIN PACATE NU AU PREA MULTI BANI SA FIE IN RECLAME, INSA SUNT MULT MAI FRUMOASE CA CELE DE MAI SUS !

    12
    1

  • L3ÓN pe 21 Mai 2012, 03:39
    Tare domnisoara

    E tare faza cu Sucu a batrana care e dom'soara de onoare la fi-sa la nunta.

    11
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod