România mondenă: 8 vedete care au înfruntat iarna pe plajă, în ţările calde

Într-o perioadă în care România este acoperită de zăpadă şi oamenii de rând doar visează la zilele însorite şi la nisipul fierbinte de pe plajă, există şi vedete care au lăsat iarna geroasă pentru vremea frumoasă din ţările calde.
1 din 7

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au relaxat în Thailanda

Cele două vedete de la Acasă TV s-au bucurat de frumuseţile Thailandei, alături de fratele Adelei şi cumanta ei, într-o vacanţă de vis.

„Ne-am luat bilete pentru Bangkok şi apoi am ajuns în Ko Pha Ngan, am aflat că este o destinaţie cu servicii şi peisaje extraordinare. Ne-am rezervat câteva bungalouri superbe şi nu am mai plecat de acolo, atât de tare ne-a plăcut locul! Am făcut plajă, ne-am jucat cu maimuţele şi elefanţii, am închiriat motorete şi am explorat întreaga insulă“, au spus Adela Popescu şi Radu Vâlcan.
29 Ianuarie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 29 Ian 2014, 10:05
    de ras...

    "au inchiriat CATEVA bungalouri "?! pt 4 persoane ?! clar ca nu stiu ce sunt..(.ca in celebrul banc cu sejur la hotel de lux..intrebare:aveai si bideu?-raspuns:am avut cateva.").. Claudia are dreptate cu titlul...dar ne-am obisnuit cu gafele asa-zisilor 'ziaristi'

    2
    0

  • Claudia pe 29 Ian 2014, 00:46
    Titlul articolului

    Titlul acestui articol e cam deplasat. Cum se poate spune ca "vedetele infrunta iarna in tarile calde"? Eventual "fug de iarna" sau "pacalesc iarna plecand in tarile calde" sau altfel.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod