România mondenă: 7 vedete prea sexy pentru căsnicie. Vezi de ce au divorţat!

Femeile sunt stâlpul familiei. Ele sunt cele care se sacrifică pentru cămin, îşi dedică tot timpul pentru creşterea copiilor şi îşi susţin necondiţionat bărbaţii. Însă, sunt şi femei pentru care acest rol nu este unul potrivit. Sunt sexy, independente, sigure pe ele şi nu au nevoie de un soţ pentru a se simţi bine.
1 din 8

Catrinel, sufocată de gelozia soţului

Catrinel Menghia a divorţat de italianul Massimo Brambati, anul trecut. Catrinel a fost cea care a decis să se separe, din cauza geloziei excesive a italianului, dar şi din cauza faptului că manechinul îşi dorea un copil, iar Massimo nu.
20 Iunie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 21 Iun 2012, 01:28
    adevarul despre catrinel e ca ai plac fotografii cu muschi

    la lasat pe mos pt ca era indragostita de giuliano , si ea si elena baguci , dar ala o tine numai de bani. mai interesativa si voi , vorbiti cu fete care lucreaza la aceeasi agenzie de moda in milano

    2
    0

  • Gina pe 20 Iun 2012, 22:19
    Catrinel

    Menghia nu trebuia sa faca parte din exemplele astea! Este diferita de vedetele noastre de carton, singurul punct comun este divortul, in rest nimic!

    3
    5

  • ioana pe 20 Iun 2012, 17:13
    c*rve

    astea nu sunt prea "prea sexy" ci au inselat! ii logic sa iasa din casnicie daca le trebe...

    2
    5

  • liz pe 20 Iun 2012, 10:02
    EXEMPLE !

    Sa fi maritata presupune sa-ti lasi deoparte apucaturile neortodoxe si "fetele" astea s-au invatat dintr-un pat in altul !

    16
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod