România mondenă: 7 vedete care se visează scriitori. Vezi care sunt!

Nu puţine sunt vedetele din România care au descoperit că au talent scriitoricesc, aşa că s-au pus pe treabă şi au scos câte o carte sau mai multe, după caz. Unele dintre ele devenind chiar bestseller-uri încă de la apariţie.
Cătălin Botezatu, Mihaela Rădulescu, Andreea Marin sunt doar câteva vedete care s-au hotărât să ne împărtaşească secrete din viaţa lor sau să ne dea sfaturi prin paginile unor cărţi.

 

1 din 8

Cătalin Botezatu a debutat cu autobiografia "Trei vieţi. Pedeapsa"

Cătălin Botezatu a debutat ca scriitor cu romanul "Trei vieţi. Pedeapsa", care a apărut în decembrie 2010. Acest volum este primul dintr-o serie de trei despre viaţa artistului. "Pedeapsa" expune într-o manieră dură, viaţa pe care designerul a dus-o după gratii şi conţine scrisorile reale pe care acesta i le-a trimis mamei lui din carceră. Romanul a devenit chiar best-seller, fapt ce l-a ambiţionat pe artist să scoată şi o variantă audiobook. Cea de a doua carte va apărea, probabil, anul acesta.
6 Iulie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dora pe 6 Iul 2012, 12:10
    pe bune

    macar arata ca mai au ceva si in cap. ceva dubii am pt. Botezatu, dar restul sunt ok. si-au facut un drum in viata, pe bune, si nu s-au lansat doar cu scandaluri. caacum se mai mentin in ochii publicului cu cate un scnadal ... e alta poveste

    4
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod