România mondenă: 7 vedete care nu acceptă să fie înşelate de către parteneri

Infidelitatea a devenit o problemă care afectează tot mai multe cupluri. Şi dacă pentru unele persoane o aventură a partenerului nu este un capăt de lume, pentru altele reprezintă finalul relaţiei. Printre ele se numără şi unele vedete care nu ar putea să ierte o escapadă amoroasă din partea iubitului.
1 din 8

Cosmina Păsărin: "Mai bine mor singură decât să fiu înşelată"

Bruneta a declarat pentru ziarul ring Ring că preferă să moară singură decât să fie înşelată de iubitul ei. Însă, în prezent, Cosmina Păsărin nu are motive să se gândească la astfel de ipostaze neplăcute. Vedeta se iubeşte cu Nemer, un bărbat de origine arabă. "Relaţia noastră merge foarte bine, suntem fericiţi şi petrecem timpul împreună fără să avem vreo clipă teamă de monotonie. Nici unul dintre noi nu crede în monotonia care poate să distrugă un cuplu. Comunicăm foarte mult, avem senzaţia că ne ştim de-o viaţă şi luăm toate deciziile împreună", a spus ea.
21 August 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dana_xyxy03 pe 22 Aug 2012, 15:16
    Voi de acolo.Treziti-va!Promovati oamenii de valoare din tara asta.

    vedet le-ati facut voi...cei de la mass-media.Ce dracu stiu astia sa faca?

    2
    0

  • Diana pe 21 Aug 2012, 20:54
    aiurea

    Maine as vrea sa vad un articol cu titiul "7 vedete care suporta sa FIE inselate". Zau asa...

    5
    1

  • Confuse pe 21 Aug 2012, 07:16
    Pardon, scuzati

    Asta e ca si cum ar fi inca virgine si nu se mai poarta, sau cred ca imi scapa ceva. Doamnelor nu stiam ca e ceva normal sa fiti inselate, parol. Sau daca devi vedeta chiar nu e posibil sa fi inselat(a), ba cred ca ai sanse mai mari, 'cause esti mai bizzy cu imaginea ta. :o) hehehe

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod