România mondenă: 7 scandaluri violente cu vedete. Bătăuşii naţiunii!

Vedetele autohtone nu ratează nicio ocazie de a ieşi în evidenţă şi a ocupa prima pagină a tabloidelor, iar dacă este rost şi de scandal, cu atât mai bine. Chiar dacă este vorba de bătăi în stradă sau în locuinţa conjugală, celebrităţile din România s-au dezlănţuit şi au împărţit pumni în stânga şi în dreapta.
1 din 8

Eduard Vasile, bătut de Mihai Mitoşeru

Weekendul recent încheiat a fost unul „incendiar“ din toate punctele de vedere pentru Mihai Mitoşeru. Acesta s-a întâlnit la mare cu Eduard Vasile, câştigătorul ediţiei a 11-a a show-ului „Dansez pentru tine“, care se afla pe litoral cu o fostă iubită de-a lui Mitoşeru, Raluca.

Deoarece Mihai Mitoşeru era alături de actuala sa iubită, Noemi, între cei patru a avut loc o altercaţie. Ghinion a avut însă doar Eduard Vasile, care a primit un pumn în faţă de la Mitoşeru, pentru că a vrut să aplaneze conflictul dintre Raluca şi Noemi.
18 Iulie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dorin pe 19 Iul 2012, 04:36
    nutu si ogica

    tusea si junghiu

    0
    0

  • daniel pe 19 Iul 2012, 04:34
    mitoseru

    mitoseru ? un derbedeu

    0
    0

  • TEBULESCU pe 18 Iul 2012, 02:35
    Numai PATACHINE si MARTALOGI

    Numai PATACHINE si MARTALOGI sunt vedetele astea OBOSITE. Unde reaqu vedeti voi asemanare intre Pamela Anderson si saracia aia de Trasca. Tare faza cu Bahmu care i-a aruncat proteza pe geam lu' Prigoana.

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod