România mondenă: 6 vedete care s-au decis să-i stoarcă de bani pe bogaţii lumii

Majoritatea celebrităţilor feminine din ţara noastră s-au hotărât, în ultimul timp, să plece peste hotare, în speranţa că vor găsi un iubit potent financiar. Şi cum bărbaţii bogaţi caută mereu tinere frumoase, vedetele din România au ajuns mereu unde şi-au dorit.
1 din 7

Simona Sensual se mută la Monaco

După ce a avut o relaţie plină de peripeţii alături de Maharu, Simona Sensual a decis să petreacă mai multe zile pe Coasta de Azur. Acolo s-a îndrăgostit şi de un bărbat bogat, care i-a propus să se mute împreună. Simona speră să aibă o viaţă mai liniştită la Monaco şi, de ce nu, o relaţie ca în poveşti.
25 Septembrie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • RoMania pe 26 Sep 2012, 17:39
    Hai RoMania.....

    ....draga Simpluyo....lasa gargarla.....dupa cum pui problema se vede ca lucrezi la "posta".....eu ca barbat am "cunoscut" si cateva femei mai "tocite" si pot sa-ti spun ca cele de mai sus nu mai fac nici doi bani ....ca placerea barbatului sa fie satisfacatoare femeia trebuie sa recurga la tot felul de "lucrari" suplimentare ........!!! :-))

    0
    0

  • eu pe 26 Sep 2012, 10:46
    doar atatea???????

    da ,da k.reeves si maria ferentz.de unde a mai iesit si asta?p.s.ati uitat de dra cu di caprio,g,butler :))))))))))))

    0
    0

  • simpluyo pe 26 Sep 2012, 10:30
    si din aceasta cauza Romania e cum e...

    Draga mea RoMania , in ziua de azi nu se mai tine cont nici la femei cati barbati i-au trecut prin pat sau femei ori aparate , vibratoare si cateva exercitii zilnice care le poti practica oriunde iti mentin un vagin stramt si perfect. Bun venit in sec 21!

    0
    0

  • RoMania pe 25 Sep 2012, 17:38
    Hai RoMania.....

    .....eu u stiu ce SATIFACTIE mai poti sa ai cu o asemenea femeie ......cand sti ca inaintea ta s-a mai culcat cu o armata de barbati sau poate si cu niscaiva femei !!!.....:)))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod